НАЧАЛО Прессъобщения

Меме криптовалутите са във възход. WienerAI стига $2 милиона?

05.05.2024 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите са във възход. WienerAI стига $2 милиона?

Меме секторът отново “полетя”, като неговият нов член - дакелчето WienerAI стартира ударно своята предварителна продажба.

Меме монетата WienerAI грабна вниманието през последните дни, като наскоро мина и  над $1 милион по време на предварителната си продажба. Забавният проект, съчетаващ елементи на изкуствен интелект, кучета и наденички, изглежда привлича интереса на инвеститори от поколението на милениалите. Дали обаче цената му ще скочи до нови висоти през седмицата?

Посетете WienerAI

Какво харесват инвеститорите?

WienerAI е проект, лишен от всякаква реална концепция или цел. В основата си, той е просто поредната меме криптовалута, представляваща шегата за комбинация от изкуствен интелект, куче и наденичка.

Въпреки липсата на дълбочина, проектът успява да привлече инвеститорите именно със своята нестандартна и крайно забавна идея. Инвеститорите изглежда виждат потенциал в тази нова меме монета, надявайки се тя да стане следващият голям хит в крипто вселената.

Може би донякъде този интерес се подхранва и от слуховете, че в бъдеще WienerAI ще се трансформира в истинска трейдинг платформа. За момента обаче, проектът остава просто шегаджийска криптовалута без реална цел.

Независимо от това, екипът зад него вече е успял да събере внушителните над $900,000 по време на предварителната продажба на токените. Ниската входна цена от едва $0.000703 на токен изглежда привлича мнозина инвеститори, търсещи следващия потенцилен проект в крипто пространството.

Ценова прогноза

Предвид изключително ниската си начална цена, WienerAI евентуално може да крие огромен потенциал за бърз ръст в стойността си. Опитът подсказва, че ако интересът продължи да расте, цената може да отбележи значителен скок от порядъка на 200-300%.

Подобни сценарии са честа практика във вълнуващия свят на меме токените, където инвестиционните балончета са напълно нормално явление.

Друг фактор, който може да стимулира растежа на WienerAI, са привлекателните стейкинг награди над 1,000% годишно.

Това означава, че настоящите притежатели на токени биха могли да удвоят инвестицията си още през идните месеци само чрез заключване на монетите си в мрежата – без да се налага да инвестират допълнителни средства.

Ниските такси в Етериум мрежата също играят положителна роля, като правят инвестицията по-достъпна за дребни инвеститори.

Как да купя WienerAI в няколко стъпки?

Ако ви харесва идеята да инвестирате във $WAI, то в следващите няколко стъпки ще ви покажем как да го сторите.

  • Създайте крипто портфейл като MetaMask, ако нямате такъв.
  • Закупете една от поддържаните криптовалути като ETH, USDT или BNB и я прехвърлете в портфейла си.
  • Посетете сайта за предпродажба на WienerAI и изберете да свържете вашия портфейл.
  • Изберете с коя криптовалута искате да закупите WienerAI токени.
  • Въведете желания брой токени за покупка и прегледайте подробностите.
  • Потвърдете транзакцията през портфейла си и изчакайте токените да пристигнат.

Посетете WienerAI

Заключение

Секторът на меме криптовалутите преживява истински бум през последните месеци. Множеството нови проекти в този сегмент привличат вниманието на все повече инвеститори, привлечени от перспективата за бързи и значителни печалби. Въпреки че общата търговска активност в крипто пространството все още изостава, това не спира ентусиазираните инвеститори да капитализират печалбите си с някои от по-популярните меме монети.

В същото време се наблюдава и засилен инвеститорски интерес към първоначалните предлагания на монети (ICO) в меме сегмента. Това ясно показва, че инвеститорите вече не се задоволяват с по-скромните 20-30% възвръщаемост, а целенасочено търсят проекти с потенциал за много по-големи печалби. В тази връзка, WienerAI изпъква като една наистина перспективна алтернатива в този сектор.

Ако тази забавна меме криптовалута успее да завоюва вниманието на инвеститорите и получи необходимия “вот на доверие”, тя определено крие огромен потенциал. При благоприятно развитие, WienerAI съвсем реално би могла да донесе впечатляващи печалби на ранните си привърженици в бъдеще.

Посетете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.