НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

23.02.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

Bluntz, сподели със своята голяма аудитория в социалните медии, че очаква значителен растеж за dogwifhat (WIF).

Той предполага, че WIF е на път да надмине предишния си връх от приблизително $0.47, който понастоящем служи като забележителна точка на съпротива, поставяйки началото на стабилна възходяща тенденция.

В своя анализ Bluntz загатва за потенциала на WIF да навлезе във фаза на бърз възход, описвайки го като “турбопараболично” движение.

Той изразява увереност, че монетата ще преодолее историческата си съпротива при $0.50, отбелязвайки преход към повишена ценова волатилност.

При разглеждане на графиката на Bluntz е видно, че той идентифицира формация на низходящ канал на четиричасовия таймфрейм за WIF.

Той предполага вероятност за пробив над долната граница на канала, което предполага бича траектория. Освен това анализаторът подчертава ниво на подкрепа около $0.289, което съвпада с нивото на фиб корекция от 68.2%. Този инструмент за технически анализ помага за идентифицирането на потенциални зони на обръщане в ценовото действие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Алткойн, който може да има огромен потенциал този пазарен цикъл

Известен трейдър е идентифицирал проект за игри на Етериум (ETH), който потенциално може да повтори успеха на Axie Infinity (AXS) в този пазарен цикъл.

23.04.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.