НАЧАЛО Прессъобщения

Меме криптовалутите доминират крипто индустрията цяла седмица. Тези токени може да изригнат скоро

07.03.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите доминират крипто индустрията цяла седмица. Тези токени може да изригнат скоро

Меме криптовалутите са най-големите печеливши на седмична база. Но трендът, макар и стабилен, може да индикира промяна сред топ токените.

Floki, Shiba Inu, Pepe и Dogwifhat са “стожерите” на крипто индустрията. Докато всички очи са впенери в Биткойн, неговия рекорд и предстоящия халвинг, меме инвеститорите въобще не си поплюват.

Dogecoin и Shiba Inu вече са в топ 10, като другите описани токени се наместват в топ 60 на индустрията. Затова и все повече инвеститори се чудят как да намерят меме криптовалути, в които да инвестират.

Но някои вече започнаха да се оглеждат за “нещо друго”. И точно това ще разгледаме сега.

Купете Smog

Струва ли си да инвестирам в меме криптовалути в момента?

В момента те са обект на значително внимание в крипто общността, въпреки че някои показват признаци на умора и затишие. Dogecoin продължава да представлява интерес за инвеститорите с неговия устойчив потенциал и широко разпространено приемане. В същото време, Shiba Inu и Bonk преминават през период на затишие, което може да предложи възможности за покупка при ниска цена, но също така съдържа и по-висок риск.

Pepe и Dogwifhat показват признаци на умора, което сигнализира за потенциални рискове и намаляващ интерес. Може би ще е добре да разгледате някои интересни меме криптовалути, които са “извън” радара на масовия крипто инвеститор.

Но може би те ще са най-добрите решения за нишовите търговци.

Купете Smog

Smog най-добрата нишова меме криптовалута на пазара

$SMOG се утвърждава като най-добрата нишова криптовалута на пазара, докато много инвеститори бяха фокусирани върху популярни меме токени като Dogwifhat и Bonk. Способността на $SMOG да остане под радара и да се промъкне през “задния” двор доведе до значителни успехи с ръст от близо 60% само за един ден, което значително надминава дневния ръст на водещите криптовалути.

С такъв впечатляващ дневен растеж, $SMOG се нарежда на 4-то място по ръст за деня и за седмицата, изпреварвайки популярни токени като Floki, Bonk и Shiba, взети заедно. С цена, която вече достигна $0.25, $SMOG се насочва към следващата си цел от $0.30, предлагайки на инвеститорите вълнуващи възможности за печалба.

Но остават няколко въпроса, които вълнуват крипто инвеститорите.

Ще стигне ли Smog до $1?

Smog продължава да привлича вниманието в крипто света с пазарна капитализация, която вече надхвърля $193 милиона, постижение, което значително превъзхожда първоначалните цели на проекта.

Рано през деня, токенът успя да надмине $0.30, като този ръст потвърждава положителните тенденции около Smog. Крипто анализаторите са оптимистично настроени, като очакват $SMOG да достигне до $0.50 още утре, a пътят към $1 изглежда все по-вероятен.

Достигането до цена от $1 може би ще се случи и според някои анализатори това може да е до края на седмицата, като това зависи от множество фактори, включително пазарни настроения, общата икономическа обстановка и специфични новини около Smog. Предвид траекторията, може да се очаква, което потенциално би било 4Х ръст от сегашната цена.

Може ли да скочи Smog 100Х?

В момента не изглежда особено реалистично $SMOG да направи скок от 100 пъти от текущата си стойност, тъй като това би означавало криптовалутата да достигне цена от почти $25. Такъв скок би изисквал изключителни пазарни условия и значителни новини или развития, които да подкрепят подобно увеличение.

Въпреки това, за тези, които са инвестирали в Smog на цена от $0.05 или $0.06 за токен, перспективата за увеличение до $5-6 е много по-достъпна, особено при благоприятен бичи пазар през уикенда. В такъв сценарий, инвеститорите биха могли да видят значителна възвръщаемост на своята инвестиция.

Но всички тези сценарии са подвластни на динамиката на пазара, и ако подобно увеличение на стойността на Smog да се случи, това евентуално би станало в рамките на следващата седмица.

Купете Smog

Късно ли е да инвестирам в $SMOG?

Не, абсолютно не е късно. Токенът все още разполага с огромен потенциал за развитие пред себе си, като дори от самото начало на статията пазарния дял се увеличи от $193 на $194.5 милиона.

Ако обмисляте инвестиция в Smog, в момента потенциално може да е добра възможност.

Как да закупя $SMOG?

  1. За да закупите Smog, трябва да имате MetaMask, който е съвместим с Етериум и поддържа ERC-20 токени като ETH и USDT.
  2. Ако вече не разполагате с ETH или USDT във вашия MetaMask портфейл, закупете желаната криптовалута от предпочитана от вас борса и прехвърлете в портфейла.
  3. Посетете сайта на Smog, за да закупите токени, или го открийте на някоя крипто борса, която предлага $SMOG токени.
  4. Свържете портфейла си и закупете токени.

Купете Smog


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.