НАЧАЛО Прессъобщения

Меме крипто сензацията Dogwifhat скочи до $0.53, но Frog Wif Hat разполага със 100Х потенциал?

27.02.2024 21:57 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме крипто сензацията Dogwifhat скочи до $0.53, но Frog Wif Hat разполага със 100Х потенциал?

Меме криптовалутата Dog wif hat достигна над $500 милиона пазарна капитализация и буквално взриви пазара, а секторът буквално изригва с над 170% търговска активност за последния ден.

След като меме криптовалутите буквално станаха отново хит, много крипто инвеститори усещат шанса си за намирането на нови съкровища, които да ги “изстрелят” до нови висини и потенциално да докарат до 100x печалби. Историята с Pepe и неговия скок с над 200 пъти в рамките на дни все още държи влага на много, които изтърваха ситуацията, или се подсмихваха “под мустак” на тези, които се “прецакаха”.

Frog wif hat е новата сензация в зародиш, тъй като цената на $FWIF е едва $0.00218 към момента на писане на статията – достатъчно, за да има потенциал за 100Х увеличение в следващите седмици.

Купете Frog Wif Hat

Какво е Frog wif hat и каква е целта пред проекта?

Frog Wif Hat е меме криптовалута, която бързо привлича вниманието на инвеститорите и ентусиастите в света на дигиталните активи. Започвайки от скромната си цена от $0.0005, токенът вече се търгува на $0.00218, което представлява впечатляващ ръст от 436%. Това показва значителен интерес и оптимизъм от страна на пазара към $FWIF.

Създадена върху блокчейна на Ethereum, Frog Wif Hat планира разширение към екосистемата на Solana в своята втора фаза на развитие. Това разширение има потенциала да увеличи функционалността и достъпността на токена, като същевременно разширява неговата база от потребители.

Проектът следва успеха на Dogwifhat, друга меме криптовалута, която успя да си осигури листинги на водещи борси като Gate.io, KuCoin, BitGet, HTX и Orca. Това предизвика спекулации, че екипът зад Dogwifhat може да има връзка и с Frog Wif Hat, макар че такава връзка не може да бъде потвърдена с абсолютна сигурност.

Въпреки липсата на потвърждение за директна връзка между двата проекта, на пазара се наблюдава значителен оптимизъм около токените $FWIF.

Купете Frog Wif Hat

Може ли Frog Wif Hat да скочи със 100Х?

Въпросът дали Frog Wif Hat може да скочи със 100Х е тема на огромен интерес в крипто общността. С настоящата си цена и предвидените планове за разширение и листинги на централизирани борси (CEX), потенциалът за растеж определено присъства. Токенът е вече достъпен за търговия на Uniswap, което предоставя лесен начин за инвеститорите да се включат в ранен етап.

Подобно на Dogwifhat, и тук можем да видим листинги на централизирани крипто борси, особено предвид огромния интерес към токена в момента. Листингите на CEX могат да служат като катализатор за растеж, тъй като увеличават достъпността и ликвидността на токена. Такива събития често водят до повишено внимание и интерес от страна на инвеститорите, което може да допринесе за ценови скокове.

Истината е, че за да достигне Frog Wif Hat 100-кратно увеличение на своята цена, той трябва да достигне $0.22. Предвид цената на Dogwifhat от $0.53 към момента на писане на статията, изводите ще оставим на вас.

Колко да инвестирам във $FWIF?

Това е въпрос с доста повишена трудност. Ако ще инвестирате, винаги инвестирайте толкова, колкото сте склонни да загубите, тъй като проектът със сигурност не е доказал себе си и разчита основно на хайп. Но ако се “докаже”, то и цената ще бъде различна и може би няма да е толкова изгодно да го закупите (има хиляди примери).

Ако сте по-консервативни, то инвестицията във Frog Wif Hat може да изглежда крайно неразумна. Но същевременно някои “разчупени” крипто инвеститори и инфлуенсъри буквално взривяват пазара всяка година, като намират различни меме токени, инвестират дребни суми рано и жънат огромни успехи всяка година, докато “консервативните” се наслаждават на до 20-30% годишна доходност.

Купете Frog Wif Hat


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.