НАЧАЛО Прессъобщения

Меме балонът експлодира като PEPE и WIF падат под ключови нива на подкрепа; DTX Exchange се появява като алтернатива за 100Х печалби

11.06.2024 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме балонът експлодира като PEPE и WIF падат под ключови нива на подкрепа; DTX Exchange се появява като алтернатива за 100Х печалби

Меме монетите понасят сериозен удар на фона на глобалните финансови регулации. Секторът на меме монетите потъна с 8%, спадайки под $60 милиарда пазарна капитализация.

Много значителни монети са свидетели на огромни загуби, тъй като цените падат до ключови нива на подкрепа при нарастваща волатилност на пазара. PEPE и Dogwifhat (WIF) са сред най-големите понижители с двуцифрен спад на цените.

PEPE е начело на понижаващите се пазари със спад от 19%

В края на май мемекоинът с тема жаба стана свидетел на обещаващо рали. След като се покачи над $0.0000165, сега китовете продават своите авоари, за да осребрят печалбите си, предизвиквайки песимистична перспектива за PEPE. Освен това показателите за социална доминация и социален обем за PEPE показват низходяща траектория от началото на юни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Меме монетата се понижи до ключовото ниво на подкрепа при $0.00001175, като на седмичната графика стана свидетел на спад от 19%. Транзакционният обем достига небето, което показва високо съотношение между продажби и покупки. Какво следва за PEPE все още не е сигурно поради смесените сигнали и по-широките пазарни последици. Анализаторите все още предупреждават за инвестиране в PEPE в момента, тъй като е вероятна по-нататъшна консолидация на цените.

Dogwifhat пробива под ключовото ниво на подкрепа при $2.8

Удивителното ценово рали на Dogwifhat сега се охлажда, тъй като цената спада до $2.6. Обемът на търговията е нараснал със 49%, което показва висока пазарна волатилност за меме монетата, съчетана с натиск за продажба.

WIF токенът е свидетел на дневно понижение от 4.5%, показвайки мечи свещи на графиката за следващите няколко седмици. Макар че някои анализатори са оптимистично настроени за обрата в цената на Dogwifhat, мнозина предлагат на инвеститорите да заемат позиции в други обещаващи deFi проекти като DTX Exchange за революционна възвръщаемост.

DTX Exchange е в центъра на вниманието с функционален и хибриден модел

DTX Exchange (DTX) е на път да открадне доминацията от старите проекти за обмен поради огромния потенциал за 100Х печалба. С новаторска предварителна продажба, набрала $660,000 на етап 2, DTX се откроява като най-добре представящата се компания в сектора на търговията. Платформата разполага с 1,000Х ливъридж и усъвършенствани схеми за търговия на разнообразни пазари, включително акции, форекс, акции и криптовалути.

Хибридната платформа на DTX предлага авангардни случаи на използване и достъпна среда за търговия. Поддържайки над 120,000 актива за търговия, платформата има за цел да даде възможност на търговците да разполагат с разпределителни ликвидни пулове и стабилна сигурност. Притежателите на DTX имат право на права за управление и достъп до мегаподаръци.

Борсата DTX предлага усъвършенствани функции за сигурност чрез своите портфейли, които не са свързани с доверието, и блокчейн технологията блокчейн от първи слой. Платформата е първата, която отхвърля таксите за газ с актуализацията си VulcanX, като се ангажира с удобните си за потребителите стратегии за постигане на максимална рентабилност. Потребителите могат сигурно да съхраняват средствата си в портфейлите на DTX, като елиминират рисковете от компрометиране.

Борсата DTX в момента е гореща тема в tradFi сектора. Инвеститорите се насочват към токените DTX на цена от $0.04, преди те да нараснат до $0.06 в следващия етап на предварителна продажба. Пазарните експерти смятат, че токенът ще достигне $2, преди да бъде листван на големите борси, което прави този момент идеален за ранните инвеститори да се присъединят към DTX Exchange без преминаване през KYC.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.