НАЧАЛО Прессъобщения

Мега предпродажбата на Raffle Coin (RAFF) привлича притежатели на Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH) в световен мащаб

04.03.2024 12:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мега предпродажбата на Raffle Coin (RAFF) привлича притежатели на Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH) в световен мащаб

В тази статия може да разгледате контрастните светове на две различни криптовалути: задвижваната от меме вълнение Dogecoin (DOGE) и пионерската платформа за смарт договори Ethereum (ETH).

Разглеждайки поведението на съответните им инвеститори в отговор на развиващата се пазарна динамика, ще може да проучите мотивите, които подтикват тези инвеститори към предварителна продажба на Raffle Coin (RAFF), иновативна децентрализирана система за лотарии.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE) вече е над $0.1

Dogecoin (DOGE) поскъпна с приблизително 90% през изминалата седмица, като се покачи от $0.085 до $0.161 към момента на писане на статията. Обемът му на търговия отбеляза забележително увеличение от 45% през последните дни. Забележително е, че този неотдавнашен бичи импулс го подтикна да премахне последната нула в ценовата си точка.

Някои инвеститори обаче проучват алтернативни възможности на пазара. Значителна част от тези инвеститори сега насочват вниманието си към Raffle Coin (RAFF), привлечени от нейната ниска цена на предварителна продажба и значителен потенциал за растеж.

Ethereum (ETH) е в застой, след като надхвърли $3,500

Ethereum отбеляза ръст от приблизително 14.5% през изминалата седмица, като се изкачи от $2,980 до $3,500 към момента на писане на статията. По време на бичата фаза Ethereum (ETH) успя да надхвърли границата от $3,500. След това обаче мечките набраха инерция, което доведе до спад на цената. Анализаторите прогнозират, че Ethereum (ETH) скоро ще намери ниво на подкрепа и потенциално може да ще достигне нови върхове.

Raffle Coin (RAFF) е най-иновативната децентрализирана система за лотарии

Raffle Coin (RAFF) се откроява като децентрализирана платформа, предлагаща на потребителите възможност да участват в томболи, включващи разнообразни награди – от криптовалути до автомобили, почивки, дрехи и др. Известна като най-иновативната и удобна за ползване децентрализирана система за томболи в интернет, Raffle Coin (RAFF) стимулира участието на потребителите с награди.

Започването на работа с Raffle Coin (RAFF) е безпроблемно и изисква само попълването на прост формуляр с потребителско име и парола. Благодарение на децентрализирания ѝ модел не е необходима KYC проверка.

След като се регистрират, потребителите могат незабавно да захранят сметките си с различни криптовалути и да разгледат множество обяви за томболи, което им позволява да участват в тези, които привличат интереса им. Потребителите могат да участват в незабавни, дневни, седмични и месечни томболи с едно кликване на бутона.

С незабавните депозити и тегления потребителите могат бързо да конвертират крипто наградите в рамките на секунди. Освен това платформата разполага с конкурентна програма за лоялност с бонуси, която възнаграждава потребителите въз основа на нивото им на ангажираност със сайта.

Инвеститорите, които се интересуват от това да станат част от тази екосистема, могат да се възползват от възможността, като участват в текущата предварителна продажба, като цената на токените в момента е само $0.016. Освен потенциала за значителни печалби, инвеститорите в предварителната продажба могат да спечелят дял от генерираните от платформата такси, пропорционален на притежаваните от тях дялове.

Освен това инвеститорите могат да се включат в многостепенната VIP система, при която по-високите VIP нива предлагат по-големи проценти от стейкинг наградите.

Докато Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH) могат да продължат да достигат нови върхове, Raffle Coin (RAFF) представлява убедителна възможност със значителен потенциал за растеж.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.