НАЧАЛО Прессъобщения

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

май 31, 2023 9:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

Въпреки това, за да успее един проект, той трябва да има огромен потенциал за растеж и стабилна основа. Тази медицинска сестра изглежда е открила проект, който в момента се намира на втори етап от предварителната си продажба, който отговаря на това описание – Tradecurve (TCRV). Но какъв е той и какво предлага? Днес ще разберем това. 

>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Tradecurve (TCRV) – Платформа, която може да направи революция на пазара за онлайн търговия 

Според неотдавнашен доклад на Imarc Impactful Insights през 2022 г. фoрекс пазарът е на стойност $753.2 милиарда. Тъй като този многомилиарден пазар се разраства, тези, които капитализират само 1% от този сектор, могат да генерират милиони.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Точно това се стреми да направи Tradecurve, като същевременно предлага решения на проблемите, които тормозят пазарът. На тази хибридна платформа за търговия, изградена върху блокчейна на Етериум, потребителите могат да търгуват с всички деривати, използвайки една сметка при пълна анонимност. 

Докато известните борси като eToro и E-Trade изискват проверки за опознаване на клиента (KYC) при регистрация, Tradecurve няма да се нуждае от такова нещо. Трейдърите могат просто да създадат акаунт, използвайки електронната си поща, да свържат крипто портфейла си с платформата и да направят депозит и всички функции на Tradecurve ще станат достъпни за тях.

Тази функция ще отличи Tradecurve от нейните конкуренти, тъй като ще позволи напълно частна среда за търговия за всички търговци, която повечето платформи не успяват да осигурят. 

Освен това Tradecurve ще има висок ливъридж, започващ от съотношение 500:1. Също така платформата Tradecurve ще бъде много сигурна, тъй като ще осигурява защита от отрицателен баланс, като същевременно ще позволява на търговците да използват криптовалути като обезпечение. 

Екосистемата на Tradecurve ще използва и метавселената, тъй като Tradecurve ще създаде академия за търговия в метавселената, където начинаещите могат да се учат от професионалисти в областта на търговията. 

В допълнение към това потребителите ще имат достъп до голям брой алгоритмични системи за търговия и системи за търговия с изкуствен интелект, за да подобрят своето трейдинг преживяване. 

С всички тези функции Tradecurve има потенциала да надмине такива като OKB и Huobi, като скоро се нареди сред първите три световни платформи за търговия. 

Tradecurve (TCRV) – Високият потенциал за растеж на предварителната продажба

В центъра на тази децентрализирана платформа се намира нейният функционален (utility) токен TCRV, който вече може да бъде закупен на цена за предварителна продажба от само $0.012. Понастоящем обаче предварителната продажба е във втори етап и предстоят още повишения на цената, тъй като инвеститорите проявяват голям интерес към проекта. 

Виждаме интереса, тъй като досега са продадени над 20 милиона токена. Поради всички тези фактори анализаторите прогнозират 50-кратно увеличение на стойността на TCRV по време на предварителната му продажба и 100-кратен скок, когато след стартирането му той бъде регистриран в Uniswap и други първокласни CEX. 

Тази цена не изглежда твърде пресилена, тъй като ICO-то на конкурента на проекта, Binance започна през 2017 г. с цена от $0.11, но оттогава нарасна до $314. Тъй като Tradecurve ще предложи по-технологично подобрена услуга, тази или по-голяма оценка може да бъде постигната за по-кратко време. 

След това обширно проучване вече можем да разберем защо медицинската сестра е решила да се запаси с Tradecurve (TCRV) токени. Можете да направите същото, като се регистрирате за предварителната му продажба по-долу и получите 25% бонус за депозит. 

За повече информация относно предварителната продажба на токени TCRV:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.