НАЧАЛО Прессъобщения

Мечият тренд удря Shiba Inu (SHIB) и Memecoin (MEME), тъй като инвеститорите търсят алтернатива с Meme Moguls (MGLS)

05.02.2024 11:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мечият тренд удря Shiba Inu (SHIB) и Memecoin (MEME), тъй като инвеститорите търсят алтернатива с Meme Moguls (MGLS)

Сезонът на меме токените, прогнозиран за първото тримесечие, все още се очаква, тъй като много монети се борят с мечия пазар.

Най-добрите криптовалути като Shiba Inu (SHIB) и Memecoin (MEME) все още преживяват низходящ тренд, докато все повече инвеститори преминават към Meme Moguls (MGLS), която показа огромен потенциал от началото на предварителната продажба. Ранните инвеститори в токена MGLS получиха над 90% възвръщаемост на инвестициите. Тъй като проектът обявява датата за края на предварителната продажба, анализаторите проучват какво е бъдещето на токена MGLS.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на Meme Moguls приключва на 28 февруари. Последен шанс да купите $MGLS преди листването – посетете уебсайта днес.

Meme Moguls (MGLS) определя дата за приключване на предварителната продажба, тъй като инвеститорите се стремят към последно изкупуване

За някои инвеститори, които все още не са закупили предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS), сега се очертава надпревара с времето, тъй като предварителната продажба на проекта скоро ще приключи. Токенът, който е определян от експертите като един от добрите алткойни, ще приключи предварителната си продажба на 28 февруари. Токенът MGLS показа експоненциален потенциал за растеж от началото на предварителната си продажба, като вече е генерирал над 90% възвръщаемост на инвестициите за ранните инвеститори.

Междувременно токенът MGLS се подготвя за още едно ценово рали преди края на предварителната продажба и за евентуално за още 100х ръст, когато бъде регистриран в Uniswap. В резултат на това токенът става свидетел на огромна вълна от изкупувания от инвеститори, тъй като те се опитват да се възползват от офертата за 30% бонус за депозит в MGLS.

За контекст, токенът MGLS е родният токен на платформата Meme Moguls. MGLS е ERC20 токен, изграден върху блокчейна на Ethereum. Новият GameFi проект е създаден, за да осигури завладяваща гейминг среда, в която членовете могат да търгуват с меме токени като Shiba Inu и Dogecoin в симулация, наподобяваща борса, с реални пазарни данни. В рамките на следващите седем дни ще има предварителен преглед на геймплея и функциите.

Считано от някои анализатори за топ меме монета, която е трендинг на крипто пазара, токенът MGLS е закупен от над 3,700 инвеститори досега. С големият потенциал и нарастващата репутация на Meme Moguls, токена може и да доминира над други популярни меме монети като Shiba Inu и Memecoin в близко бъдеще. Като цяло, при ценова точка от $0.0036, токенът MGLS е евтин и има възможност да се окаже добра криптовалута през първото тримесечие на 2024 г. Що се отнася до сигурността, смарт договорът е одитиран от SolidProof, за да докаже надеждността на платформата.

Рискът за Shiba Inu (SHIB) да спадне под пазарната капитализация от $5 милиарда, тъй като мечите настроения продължават

След продължителния мечи пазар за Shiba Inu (SHIB), пазарната капитализация на токена може да падне под границата от $5 милиарда през първото тримесечие на 2024 г. За контекст, цената на Shiba Inu се е понижила със 17% в рамките на последния месец, а общата ѝ пазарна капитализация е малко над $5 милиарда, според пазарната статистика.

Поради това при по-нататъшна низходяща тенденция Shiba Inu може да изгуби още от общата си пазарна оценка и да падне под $5 милиарда. При настоящата ценова траектория възможностите за подобен сценарий са значителни.

Memecoin (MEME) изпитва продължителна меча тенденция

Memecoin (MEME) е в продължителен мечи тренд, откакто достигна историческия си ценови връх от $0.47 през първата седмица на декември. Според пазарните данни от CoinMarketCap цената на Memecoin е понижила стойността си с над 53% след бичия импулс през декември.

Струва си да се отбележи, че Memecoin е сравнително нов в индустрията, като стартира през ноември 2023 г. В този смисъл експертите може да не разполагат с необходимия прецедент, за да измерят каква може да бъде ценовата траектория на Memecoin. Въпреки това токенът показа огромен потенциал през декември и може да се насочи към нов кръг от бичи тенденции преди края на първото тримесечие на 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Memecoin (MGLS):

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.