НАЧАЛО Други

Майкъл Арингтън, основателя на TechCrunch, е привъженик на XRP

АВГ. 8, 2018 20:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майкъл Арингтън, основателя на TechCrunch, е привъженик на XRP

Майкъл Арингтън, основателят на TechCrunch, отбелязал, че криптoвалутата на компанията Ripple може и да е технологично по-добра от Биткойн (BTC) и Етериум(ETH).


Ентусиазираните коментари на Арингтън за XRP дойдоха по време на интервю с Block In Press, южнокорейска блокчейн фирма.


Основателят на TechCrunch отбеляза, че XRP на Ripple е потенциално по-добър от BTC и ETH по отношение на способността му да обработва транзакции.

Арингтън стартира и XRP Capital, който е хедж фонд от 100 млн. долара за стратегически инвестиции в различни проекти, свързани с крипто и блокчейн. Според станфордския преподавател по право, той е избрал да използва XRP, защото смята, че може да уреди транзакции по-бързо и по-ефикасно от мрежата Биткойн или Етериум.

Той добавил, че "критиците" на XRP твърдят, че валутата е централизирана и противоречи на peer-to-peer модела на Биткойн (BTC), но добави, че:
Много хора в САЩ просто го харесват. И ако трябва да преместите пари много бързо и много евтино, няма нищо по-добро от XRPБиткойн и Ether не могат да се конкурират с това..

В интервюто си с Block In Press, Арингтън също направил коментар за бизнес средата в Южна Корея. Той обяснил, че корейският пазар може да бъде "малко непрозрачен" за западняците, което често прави предизвикателно да се работи с местни компании.

Арингтън също смята, че вероятно няма друга държава, в която цифровите валути са били толкова широко приети, което предполага, че повечето корейци са възприемчиви към нови идеи и може би са по-склонни да експериментират с крипто-свързани начинания.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света