НАЧАЛО Други

Майк Новограц: Биткойн бизнесите бяха изправени пред предизвикателства в 2018 г.

ноември 25, 2018 9:31 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Майк Новограц: Биткойн бизнесите бяха изправени пред предизвикателства в 2018 г.

Майк Новограц изрази недоволството си от нивото на трудност, свързано с изграждането на крипто бизнес в условията на постоянен мечи пазар, въпреки че той остава възходящ за перспективите на компанията си и за крипто пространството в дългосрочен план.

Говорейки с „Financial Times„, бившият съдружник на Goldman Sachs и основателят на Galaxy Digital разкри, че компанията трябва да се бори с уникален набор от предизвикателства в сравнение с традиционното банкиране.

Тежка година за Galaxy Digital.

Aкциите на компанията са спаднали с 37% от дебюта дим през август на борсата за рисков капитал в Торонто в обява, когато събра 242 млн. долара.

Galaxy Digital получи инвестиции от Новограц на стойност 302 млн. долара и в момента управлява около 460 млн. долара в активи.

В рамките на първото тримесечие на годината се регистрират загуби от 134 млн. долара, поради нереализирани загуби от 85 млн. долара за дигитални активи и загуби от 13,5 млн. долара.

През второто тримесечие обаче бяха постигнати по-добри резултати, като нетните приходи от 35 милиона щатски долара. Също така успя да намали търговските си загуби до 1,4 милиона долара.

Новограц продължава да прави смели прогнози за бъдещето на криптовалутите. Последната гласи, че институционалните инвеститори ще започнат да инвестират директно в крипто активи, вместо в крипто фондове.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене