НАЧАЛО Други

Майк Новограц не е готов да се предаде

ДЕК. 12, 2018 12:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майк Новограц не е готов да се предаде

Биткойн бикът Майк Новограц - главен изпълнителен директор на Galaxy Digital - не е готов да се предаде въпреки сегашния пазар на мечки.


Той твърди, че Биткойн е "цифрово злато", което ще оцелее и ще процъфти в дългосрочен план.


Новограц призна, че е загубил пари през 2018 г., поради лоши решения, но това не променя дългосрочната му перспектива, че крипто е революция, чието време дойде.

Galaxy Digital загуби огромни суми пари през първите девет месеца на 2018 г. поради позиции в Ether, XRP и Биткойн по време на безмилостния пазар. Независимо от това, Новограц остава оптимистичен за крипто и особено Биткойн.

"Вярвам, че Биткойн ще бъде цифрово злато", каза Новогрaц пред Bloomberg. "Това означава, че е единствената от монетите, която става за законна пирамидална схема - точно както е златото."

Той твърди, че Биткойн и злато са подобни поради техните ограничените им количества. "Общото количество злато, което някога е добито в историята на света, се вмества в басейн с олимпийски размери", каза той.

Трябва да сте луди да мислите, че басейнът струва 8 трилиона долара. Но това е така, защото казваме, че е така.

Новограц каза, че скептиците трябва да разберат, че масовото приемане на нова валута отнема време. И ранните неуспехи не означават непременно абсолютен провал. "Революциите не се случват за една нощ", подчерта той.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света