НАЧАЛО Прессъобщения

Мания в пространството на меме монетите: Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE) и KangaMoon (KANG) се покачват рязко – предстои ли 100х ръст?

11.03.2024 8:38 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мания в пространството на меме монетите: Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE) и KangaMoon (KANG) се покачват рязко – предстои ли 100х ръст?

Меме монетите започват да завладяват крипто пазара. Понастоящем има трима основни претенденти: Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE) и подценения KangaMoon (KANG).

Докато DOGE и PEPE са утвърдени меме монети, Kangamoon (KANG) е звезда в етап 3 на предварителна продажба, която е събрала близо $865,000. Различни експерти дори я определят като следващата 100х меме монета през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE): Търговия в зелено

Напоследък Dogecoin (DOGE) се намира във възходящ тренд. По данни на CoinMarketCap само през последната седмица цената на Dogecoin се е повишила от $0.096 до $0.17 към момента на писане на статията. Пазарната му капитализация нарасна от $13.71 милиарда на $24 милиарда през този период.

Не само това, криптовалутата Dogecoin преживя 18/30 (60%) зелени дни на търговия. Освен това над 28 технически индикатора мигат в зелено за тази меме монета. В резултат на това в своите прогнози за цената на Dogecoin експертите предвиждат ръст до $0.23.

Pepe (PEPE): Ръст с 230%

Междувременно Pepe (PEPE) също показва огромен растеж. Например, през последните седем дни цената на Pepe скочи от $0.0000021 до $0.000008418. През това време пазарната капитализация на тази меме монета скочи от $885 милиона на $3.5 милиарда.

Монетата Pepe може да има светло бъдеще от гледна точка на техническия анализ. За да поясним, тази меме монета сега се търгува над 21-дневната си ЕМА. Освен това 23 технически индикатора показват сигнали за покупка за Pepe. Поради всички тези причини пазарните анализатори са направили бича прогноза за цената на Pepe. Така те предвиждат увеличение до $0.000008 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

KangaMoon (KANG) се бори да се превърне в една от най-добрите меме монети, които трябва да се наблюдават

Докато тези титани на меме монетите продължават да се покачват, KangaMoon (KANG) си създаде име. На третия етап от предварителната си продажба тя вече осигури на ранните купувачи 125% възвръщаемост на инвестициите и събра над $860,000.

Нейната функционалност кара KangaMoon да се отличава от останалите. KangaMoon има за цел да представи реални случаи на употреба в морето от монети, които са задвижвани от хайп. Тази меме монета ще бъде използвана като вътрешна валута за предстоящата им P2E игра. Играчите ще могат да я използват за надграждане на герои, закупуване на предмети и др.

Един KANG токен струва само $0.01125, което представлява 125% ръст спрямо началната му цена. Активно участващите чрез туитове и коментари се награждават с безплатни токени, което увеличава търсенето им.
Навлизането в P2E NFT пазара, който се очаква да достигне $885 милиона до 2028 г., дава на KangaMoon огромен потенциал за растеж. Експертите в областта дори прогнозират 100-кратно увеличение, когато KANG се появи на борсите някъде през второто тримесечие на 2024 г.

Ако желаете да закупите тази единствена по рода си меме монета, последвайте линковете по-долу и получете 10% бонус при всяка покупка.

С какво KangaMoon се отличава от Dogecoin и Pepe?

KangaMoon се различава значително от Dogecoin и Pepe по това, че пазарната ѝ капитализация е само $11.25 милиона. С други думи, Kanga може да преживее много по-бърз растеж, тъй като се нуждае от по-малко нови средства, които да бъдат инжектирани в нея.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.