НАЧАЛО Прессъобщения

Мания около меме монетите: Jasmy и Raboo напредват, докато Shiba Inu изостава в крипто спринта!

10.06.2024 9:47 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мания около меме монетите: Jasmy и Raboo напредват, докато Shiba Inu изостава в крипто спринта!

Последни новини за меме монетите: JASMY и Raboo продължават да растат все по-силно, докато Shiba Inu изостава.

2024 г. е годината за пазара на меме монети. Появиха се много нови меме токени, а съществуващите направиха сериозни движения. Инвеститорите имаха късмета да станат свидетели на сензационни печалби от монети като JASMY, Raboo и Shiba Inu. Наскоро обаче Shiba Inu започна да изостава в крипто спринта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Raboo е най-новата меме монета на пазара. Въпреки че все още не е пусната и е в етап на предварителна продажба, тя вече поражда вълнение и показва чудесни инвестиционни възможности.

JASMY: 114% ръст през последняи месец зарадва инвеститорите

Цената на JASMY се увеличи със 114% в периода между 10 май и 10 юни. Благодарение на този внезапен ръст инвеститорите в JASMY може да решат да осчетоводят печалби, което ще доведе до отстъпление. Освен това по-високите върхове, които се развиват от 1 юни насам, не съвпадат с по-ниските върхове за същия период при индекса на относителната сила (RSI). Това явление, известно като меча дивергенция, често води до обръщане на тренда или до кратка корекция.

Ако този натиск от продажби продължи, цената на Jasmy може да пробие седмичното ниво на подкрепа от $0.0367 и да тества отново нивото на подкрепа от $0.033, което представлява средната точка на 75%-ното рали, осъществено между 30 май и 4 юни.

Понастоящем JASMY се търгува на ниво от $0.038 със спад от 1.96% през последните 24 часа. Въпреки това инвеститорите му все още са уверени, че той ще възстанови възходящия си импулс.

Shiba Inu остава топ меме монета въпреки неотдавнашните забавяния

Въпреки неотдавнашното си изоставане Shiba Inu все още е топ меме монета. Само за две седмици големите инвеститори изпратиха на борсите зашеметяващите 4 трилиона SHIB. Девет портфейла похарчиха общо $35.2 милиона по-рано този месец, за да закупят 1.35 трилиона SHIB токена в рамките на един 12-часов период. Забележително е, че два от деветте портфейла са собственост на криптовалутни китове.

Освен това на 5 юни достоверен източник разкри, че кит от Етериум е платил $18.44 милиона за 715.9 милиарда SHIB токена. Тези обмени демонстрират нарастващото търсене на меме монетите, особено на Shiba Inu. През последните няколко дни ICO монетата преживява сериозни колебания. В момента Shiba Inu се търгува за $0.00002308 с 1% спад през последните 24 часа.

Raboo продължава да убеждава инвеститорите в своя потенциал

Целта на Raboo, най-новата популярна меме монета, е да обедини меме ентусиастите по целия свят. Притежателите на токени са стимулирани да участват в забавни дейности, генериращи мемета, чрез интегриране на изкуствен интелект и Social-Fi елементи.

Raboo дава възможност на инвеститорите да печелят, докато изпълняват задачи и участват в дейности, които развиват проекта. След това спечелените награди се обменят за реална валута. Токените могат да бъдат спечелени от притежателите на Raboo, без да се чака датата на стартиране. Всичко, което трябва да направят, е да участват в предизвикателства всеки ден.

Raboo стартира предварителната продажба на токени на цена от $0.003. Сега проектът е в етап 4 на предварителната си продажба и всеки токен се продава за $0.0048 за токена. Експертите прогнозират, че през 2024 г. това ще бъде най-доходоносната меме монета, задвижвана от изкуствен интелект. Освен това се очаква тя да нарасне с 233% по време на предварителната продажба и 100Х в деня на стартиране. Твърди се, че ранните инвеститори ще се възползват най-много от този растеж.

Заключение

Меме монетите се превръщат в най-търсените, а проекти като JASMY и Shiba Inu отдавна привличат вниманието. Raboo още преди пускането си на пазара доказа, че е надеждна меме монета, с голям потенциал. Тя привлече вниманието на инвеститорите по целия свят, откъдето идва и увеличаването на продадените токени по време на предварителната продажба.

Научете повече информация за предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
X (Twitter): https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.