НАЧАЛО Биткойн

Майкъл Сейлър споделя как да ‘генерира доходност’ от Биткойн притежанията на MicroStrategy

декември 20, 2021 14:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Майкъл Сейлър споделя как да ‘генерира доходност’ от Биткойн притежанията на MicroStrategy

Към днешна дата MicroStrategy е придобила повече от 122,000 BTC - и сега компанията търси потенциални начини за “генериране на доходност” от тези притежания, според главния изпълнителен директор Майкъл Сейлър.

Докато Сейлър подчерта, че “все още не сме предприели никаква официална стъпка”, той въпреки това обясни, че компанията е “наистина ентусиазирана от възможностите за генериране на доходност от нашите биткойни”.

Потенциалните опции за такава стратегия бяха очертани по време на презентация в деня на инвеститора в петък, по време на която Сейлър разработи цялостната бизнес стратегия на фирмата.

Той продължи като каза:

Смятаме, че [в] бъдеще може да има възможности или да поставим ипотека срещу него и да генерираме дългосрочен дълг при благоприятни обстоятелства[…]

Или смятаме, че можем да го заемем на надежден контрагент. И когато намерим контрагента, на който вярваме, и обстоятелството, на което вярваме, можем да го отдадем на заем и да генерираме доходност. Или третата възможност би била да го поставим в някакво партньорство. Можете да го разглеждате като право на задържане. Ако направим партньорство с голяма технологична компания, голяма банка или друг играч, който наистина иска този достъп до този биткойн, това може да се превърне в добър източник на доходи за нас.

Не Пропускай: Анализатор споделя какво можем да очакваме от Биткойн (BTC)

Сейлър добави, че “…[или] бихме могли да го разработим с някакво интересно приложение”.

Както може да се очаква, Сейлър заяви, че компанията “ще продължи да придобива биткойни, това е планът, това е стратегията”.

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене