НАЧАЛО Други

Мадона си партнира с Ripple, за да помогне на сираци с ХИВ / СПИН

АВГ. 5, 2018 16:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Мадона си партнира с Ripple, за да помогне на сираци с ХИВ / СПИН

Мадона сега възнамерява да иновира по отношение на филантропията.

 


Като част от нейните планове за отбелязване на 60-ия ѝ рожден ден, който се пада на 16-ти август, Мадона си партнира с Ripple в инициатива за набиране на средства за подпомагане на сираци в Малави чрез Raising Malavai.

По време на периода за набиране на средства, който започна от 30-ти юли и ще продължи до 31-ви август, Ripple се ангажира да съчетае всички обществени дарения, които ще бъдат направени в подкрепа на каузата на Мадона.
Според Мадона даренията ще бъдат от особена полза за работата на неправителствената организация в домът за сираци "Дом на надеждата" в Малави.


В изявление, публикувано от Ripple, фирмата отбелязва, че Малави има близо един милион деца, които са осиротели, след като родителите им са починали от усложнения, свързани с ХИВ / СПИН.

"За нас е чест да бъдем част от невероятната работа на Малави, която е свързана с някои от най-недохранваните деца в света", каза старшият вицепрезидент на Ripple за бизнес операции Ерик ван Милтенбург.

Изявлението на Ripple обаче не показва дали даренията ще бъдат съпоставени в XRP или USD.

Според Милтенбург, Ripple е представен на Raising Malawi от своите инвеститори в Sound Ventures, технологичен инвестиционен фонд, основан от холивудския актьор Аштън Кучър и Гай Осеари преди шест години.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света