НАЧАЛО Други

Lufthansa и блокчейн

ЮЛИ. 23, 2018 20:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Lufthansa и блокчейн

Lufthansa се обедини с немския гигант SAP, за да опрости приемането на блокчейн в авиокомпанията.


Най-голямата авиокомпания в Германия и Европа - Lufthansa - си партнира с немската софтуерна компания SAP. Те търсят да създадат благоприятна среда за внедряване на съвременни технологии в авиокомпанията.

Изявлението, публикувано в петък от SAP News Centre, определя проекта като "първото предизвикателство за блокчейн за авиацията в света". Според него Aviation Blockchain Challenge търси базирани на блокчейн идеи, които могат да подобрят услугите на Lufthansa и SAP, както и да донесат ползи за авиокомпанията.

Действието идва в резултат на намаления интерес към проучване на съвременните технологии в авиокомпанията, посочват двете компании в изявлението.


"Докато много индустрии са открили своите първи случаи на употреба, въздействието върху авиационния сектор все още не е забележимо. Искаме да променим това заедно със SAP и да видим значителен потенциал да използваме блокчейн в нашата индустрия и други варианти на децентрализирани мрежи ", заяви Луфтханза.Aviation Blockchain Challenge търси идеи от три гледни точки:

  1. "Предизвикателство за пътниците" - идеи, които могат да подобрят пътната верига, започвайки с резервация на полети и завършващи с програми за лоялност.

  2. "Предизвикателство за авиокомпанията" - идеи, които могат да стимулират вътрешната обработка на данни "например чрез оптимизиране на споделянето на данни в границите на компанията и отдела".

  3. "Предизвикателство на доставчика" - идеи, които ще преразгледат системата на веригата за доставки, като се започне с документацията и се приключи с прозрачността на информацията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света