НАЧАЛО Други

Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

юли 15, 2018 22:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

Има все по-голям брой платформи, които се използват за подпомагане на богатите потребители да се употребят своята криптовалута, обикновено за луксозни стоки, пише China Morning Post.

Работейки от галерията си в Mayfair в Лондон, Eleesa Dadiani има клиенти на възраст от 20 до 70 години. Тя отбеляза, че онези, които са реализирали значителни печалби от търговията с криптовалута, наистина нямат представа как да я харчат. Използвайки утвърдената си клиентела в галерията „Dadiani Fine Arts“, тя решава да формира синдикат от търговци на дребно и клиенти, за да превърне част от това богатство в стоки. Тя обясни:

Преди няколко години, когато видяхме, че Биткойн се справя добре, но нямаше начин да се използват тези монети. Бяхте богат на екрана, но какво можехте да направите с него? Бихте могли да инвестирате в ICO [първоначални предложения за монети], но какво ще кажете за нещо осезаемо? Отговорът беше „Нищо“.

Dadiani определено е вярващ и иска да направи криптовалутите да правят това, за което са предназначени. Галерията й е една от първите в света, която приема множество криптовалути. Тя в момента поддържа Биткойн, Етериум, Ethereum Classic , Litecoin, Ripple, Dash и NEM .

Тя казва, че има малко време за крипто-идеалистите, които се опитват да създадат децентрализирани крипто-утопии без правителство, което предполага, че хората трябва да направят „когнитивна промяна“ и да намерят начин за интегриране на криптовалутите в реалния живот чрез постепенна промяна. Тя твърди:

„Тези либертарианци, те не разбират пари, те не разбират историята“, казва тя. „Те не знаят нищо за политиката или международните отношения. Трябва да разберете света, в който живеете, преди да можете да го промените. „

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене