НАЧАЛО Други

Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

юли 15, 2018 22:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

Има все по-голям брой платформи, които се използват за подпомагане на богатите потребители да се употребят своята криптовалута, обикновено за луксозни стоки, пише China Morning Post.

Работейки от галерията си в Mayfair в Лондон, Eleesa Dadiani има клиенти на възраст от 20 до 70 години. Тя отбеляза, че онези, които са реализирали значителни печалби от търговията с криптовалута, наистина нямат представа как да я харчат. Използвайки утвърдената си клиентела в галерията „Dadiani Fine Arts“, тя решава да формира синдикат от търговци на дребно и клиенти, за да превърне част от това богатство в стоки. Тя обясни:

Преди няколко години, когато видяхме, че Биткойн се справя добре, но нямаше начин да се използват тези монети. Бяхте богат на екрана, но какво можехте да направите с него? Бихте могли да инвестирате в ICO [първоначални предложения за монети], но какво ще кажете за нещо осезаемо? Отговорът беше „Нищо“.

Dadiani определено е вярващ и иска да направи криптовалутите да правят това, за което са предназначени. Галерията й е една от първите в света, която приема множество криптовалути. Тя в момента поддържа Биткойн, Етериум, Ethereum Classic , Litecoin, Ripple, Dash и NEM .

Тя казва, че има малко време за крипто-идеалистите, които се опитват да създадат децентрализирани крипто-утопии без правителство, което предполага, че хората трябва да направят „когнитивна промяна“ и да намерят начин за интегриране на криптовалутите в реалния живот чрез постепенна промяна. Тя твърди:

„Тези либертарианци, те не разбират пари, те не разбират историята“, казва тя. „Те не знаят нищо за политиката или международните отношения. Трябва да разберете света, в който живеете, преди да можете да го промените. „

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене

Tiffany разпродаде цялата си NFT колекция за 20 минути

Американският търговец на луксозни бижута Tiffany & Co. дебютира и разпродаде всичките си 250 NFT в петък за около 20 минути.

август 8, 2022 9:31 1 мин. четене