НАЧАЛО Други

Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

ЮЛИ. 15, 2018 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

Има все по-голям брой платформи, които се използват за подпомагане на богатите потребители да се употребят своята криптовалута, обикновено за луксозни стоки, пише China Morning Post.

 


Работейки от галерията си в Mayfair в Лондон, Eleesa Dadiani има клиенти на възраст от 20 до 70 години. Тя отбеляза, че онези, които са реализирали значителни печалби от търговията с криптовалута, наистина нямат представа как да я харчат. Използвайки утвърдената си клиентела в галерията "Dadiani Fine Arts", тя решава да формира синдикат от търговци на дребно и клиенти, за да превърне част от това богатство в стоки. Тя обясни:

Преди няколко години, когато видяхме, че Биткойн се справя добре, но нямаше начин да се използват тези монети. Бяхте богат на екрана, но какво можехте да направите с него? Бихте могли да инвестирате в ICO [първоначални предложения за монети], но какво ще кажете за нещо осезаемо? Отговорът беше "Нищо".

Dadiani определено е вярващ и иска да направи криптовалутите да правят това, за което са предназначени. Галерията й е една от първите в света, която приема множество криптовалути. Тя в момента поддържа Биткойн, Етериум, Ethereum Classic , Litecoin, Ripple, Dash и NEM .

Тя казва, че има малко време за крипто-идеалистите, които се опитват да създадат децентрализирани крипто-утопии без правителство, което предполага, че хората трябва да направят "когнитивна промяна" и да намерят начин за интегриране на криптовалутите в реалния живот чрез постепенна промяна. Тя твърди:

"Тези либертарианци, те не разбират пари, те не разбират историята", казва тя. "Те не знаят нищо за политиката или международните отношения. Трябва да разберете света, в който живеете, преди да можете да го промените. "
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света