НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Litecoin може скоро да се покачи въпреки натиска на продажбите

АВГ. 19, 2019 10:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Litecoin може скоро да се покачи въпреки натиска на продажбите

Наскоро се има доста негативни настроения за Лайткойн, които основно се коренят в неговото ценово действие.

Движенията вероятно са вследствие на неотдавнашния му халвинг и скорошна атака (dust attack), която оказва влияние върху близо 300,000 LTC адреси на Binance.


Въпреки намаляващия оптимизъм около LTC, анализаторите сега предпазливо отбелязват, че криптовалутата може да е близо до много силна подкрепа. 


Това може да бъде последвано от промяна в скорошния низходящ тренд, като днешната ценова ефективност може би подкрепя тази идея.


От халвинга на Лайткойн в началото на август - което беше широко разглеждано като бичия катализатор - цената на криптовалутата спадна с близо 25%, което е много разочароваща реакция.


Важно е обаче, че това лошо ценово представяне се е случило по време на несигурност на крипто пазарите, а скорошното ценово действие на LTC до голяма степен е в синхрон с останалите големи алткойни.


Loma’, популярен крипто анализатор в Twitter, обясни в Twitter публикация от вчера, че въпреки противоречивите мнения, които има за Лайткойн, той вярва, че в момента се търгува точно над ниво “основна подкрепа“ - и днешният скок на цените може да утвърди тази представа.


...Нека за момент да предположим, че $ LTC всъщност не е измама. Нека приемем, че по някакъв начин, немислимо, крипто Twitter греши за първи път. Обективна графика показва LTC на основна подкрепа в падащ клин...Наскоро портфейлите на Лайткойн на Binance се сблъскаха с широко разпространена атака, при която измамници изпратиха малко количество LTC (така наречения прах) до стотици хиляди адреси на портфейла в опит да получат информация за данните на потребителите.


Измамниците използват тази информация, за да се опитат да изнудват собствениците на портфейла, като използват данните, които имат за портфейлите. Атаката е ефективна, само ако потребителят прехвърли праха, който е получил.Въпреки че не е ясно дали тази атака е притиснала ценовото действие на Лайткойн, със сигурност стресна някои инвеститори, добавяйки известен натиск към негативните настроения, които в момента заобикалят криптовалутата.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

XRP е готов за бичи обрат срещу Биткойн

ФЕВ. 19, 2020 18:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano скоро може да бъде приет в Силициевата долина

Това разкри Чарлс Хоскинсън, изпълнителен директор и съосновател на софтуерната компания IOHK в последната си AMA (Ask Me Anything) сесия.  Хоскинсън разкри, че е имало разговори за същото с Emurgo и...
ФЕВ. 19, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tezos може и да се окаже най-добре представящата се криптовалута за годината

Търсенията в Google за този PoS (Доказателство за работа) алткойн също се покачват, което показва, че интересът към алтернативни криптовалути нараства.  Tezos достигна най-високото ниво през уикен...
ФЕВ. 19, 2020 10:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн Кеш общността е на път да бъде разделена отново

Това решение не се приема добре от значителна част от общността.Завръщането на конфликта сред общността на Биткойн КешBitcoin ABC, възел (нод) за Биткойн Кеш, използван от над 50% от BCH мрежата, обяв...
ФЕВ. 18, 2020 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света