НАЧАЛО Прессъобщения

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

10.12.2023 13:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

С нарастването на очакванията около халвинг събитието на Биткойн, хората гледат към “дигиталното сребро” Лайткойн (LTC). Тази емблематична криптовалута в исторически план отбелязва положителна динамика след халвинг събитията на Биткойн, което кара инвеститорите да се питат, може ли LTC да достигне границата от $200?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Преглед на последните данни за цената на Лайткойн (LTC)

Напоследък Лайткойн (LTC) изпитва известни колебания на пазара. Ето актуализирана моментна снимка на състоянието на актива към 9 декември:

Цена и представяне

Цена: $78
Промяна за 1 месец: 6.35% увеличение

Лайткойн запазва силни позиции на пазара. Монетата е на 17-то място сред всички криптовалути. Това е така при пазарна капитализация, която надхвърля $6 милиарда.

Анализ на пазарните показатели на Лайткойн

Неотдавнашното пазарно поведение на Лайткойн може да бъде разчетено с помощта на различни технически показатели. Те помагат на търговците и инвеститорите да разберат настоящите тенденции и потенциалните бъдещи движения на актива. Нека да разгледаме някои от ключовите показатели за Лайткойн:

1. Индекс на относителната сила (RSI) – 35.32: мечи

RSI е осцилатор на импулса, който измерва скоростта и промяната на ценовите движения. Стойност на RSI от 35,32 показва мечи тренд, което означава, че Лайткойн може да е подценен. Обикновено RSI под 30 се счита за свръхпродаден, а над 70 – за свръхкупен. В този случай RSI се доближава до територията на свръхпродажбите, което предполага, че на хоризонта може да има обръщане на тенденцията.

2. Дивергенция на конвергенцията на пълзящите средни (MACD) – 284.86: Мечи

MACD е индикатор за инерция, следващ тренда, който показва връзката между две пълзящи средни на цената на дадена ценна книга. Отрицателна стойност на MACD, като например -284.86, сигнализира за мечи тренд.

3. Стохастичен осцилатор (20,3) – 0.991: Свръхпродажба

Стохастичният осцилатор сравнява цената на затваряне на дадена ценна книга с нейния ценови диапазон за определен период. Стойност от 0.991 е изключително ниска и показва, че Лайткойн се намира в състояние на свръхпродажба. Това може да е знак, че пазарът е бил прекалено песимистичен и е възможно да предстои възстановяване на цената.

4. Скорост на промяна (ROC) – 11.24: мечи

ROC е индикатор за инерция, който измерва процентното изменение на цената между текущата цена и цената преди определен брой периоди. Отрицателен ROC, като например -11.24, показва мечи тренд. Това предполага, че цената на Лайткойн е намалявала през посочения период, което засилва мечите настроения.

Комбинацията от тези индикатори рисува картина на мечи тренд за Лайткойн, с потенциални условия на свръхпродажба. Макар че настоящите сигнали клонят към продължаващо низходящо движение, приближаващите се условия на свръхпродажба както при RSI, така и при стохастичния осцилатор с неотдавнашното леко покачване може да подскажат за възможно обръщане в близко бъдеще.

Може ли Лайткойн да достигне $200?

Исторически погледнато, Лайткойн (LTC) често е реагирал положително на халвинг събитията на Биткойн, които обикновено съвпадат с бичи пазари. Със следващото такова събитие през април 2024 г. очакванията вече се засилват. Ето защо някои инвеститори смятат, че Лайткойн може да достигне границата от $200 след събитието.

Все пак реакцията на Лайткойн на халвинга на Биткойн е по-слаба от тази на Биткойн. Освен това LTC е изправен пред мечи тренд според различни пазарни показатели. Тези факти не сочат, че LTC може да надхвърли двойно стойността си в скоро време.

Сред инвеститорите има надежди Лайткойн да достигне значителни етапи. Постигането на цена от $200 обаче може да изисква значителни пазарни промени и положителни настроения на инвеститорите.

Свежа перспектива в сферата на блокчейн

Докато Лайткойн (LTC) гледа към потенциален скок до $200, в блокчейн сферата се наблюдава възходът на Everlodge. Този нов токен представлява пионерски подход към инвестициите в недвижими имоти, като използва блокчейн технологията за създаване на нов пазар на имоти.

Everlodge стои в челните редици на интегрирането на частичната собственост върху ваканционни жилища с технологията за временно ползване на собственост и NFT, отбелязвайки значителна промяна от ценовите спекулации, често свързвани с криптовалути като Лайткойн.

Тази иновативна платформа позволява на потребителите да инвестират в имоти като хотели и луксозни вили чрез блокчейн, демократизирайки достъпа до луксозни недвижими имоти. Чрез дигитализирането на тези имоти под формата на NFT, то Everlodge осигурява сигурно и прозрачно съхранение на данните за собствеността – характеристика, която се различава от фокуса на Лайткойн върху дигиталната валута.

Екосистемата на Everlodge предлага пазар за потребители, които могат да купуват, продават и инвестират във фракционни недвижими имоти, позволявайки пасивен доход чрез съсобственост. Нейната стартова площадка помага на разработчиците на имоти да набират капитал, осигурявайки възможности за ранни инвестиции, а клубът за награди предлага на членовете си предимства, подобни на тези при таймшерите.

Платформата включва и услуги по отпускане на заеми, като използва като обезпечение, гореспоменатите NFT-та, който ще отразяват имотите.

В основата на Everlodge е токенът $ELDG, който предоставя на притежателите си отстъпки при закупуване на имоти и служи като платежна валута в рамките на екосистемата. Освен това стейкването на токени $ELDG осигурява фиксирана месечна лихва, което допълнително обогатява инвестиционната ѝ привлекателност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.