НАЧАЛО Прессъобщения

Litecoin (LTC) и XRP си насочват към предпродажбата на Raffle Coin (RAFF): Биковете на Ethereum Classic (ETC) търсят нови 100Х проекти

12.03.2024 1:29 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Litecoin (LTC) и XRP си насочват към предпродажбата на Raffle Coin (RAFF): Биковете на Ethereum Classic (ETC) търсят нови 100Х проекти

Големият обрат, който предстои в криптовалутния пейзаж, ще бъде съвместният наплив на инвеститорите от Litecoin (LTC) и XRP в предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), заедно с биковете на Ethereum Classic (ETC), които също се стремят към големи печалби.

Тези проекти заедно осветяват разнообразните възможности и предизвикателства на постоянно развиващия се крипто пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От борбата на Litecoin за възвръщане на инерцията до полемиката, която се разразява около представянето на цената на XRP, бичата траектория на Ethereum Classic (ETC) и иновациите наRaffle Coin (RAFF)в областта на игрите, всяко развитие подчертава доста динамичния характер на дигиталните активи.

Litecoin (LTC) се бори да възстанови инерцията си

Litecoin (LTC) се сблъсква с предизвикателства при поддържането на пазарната си инерция. Въпреки че стартира с много надежди като по-бърза и мащабируема версия на Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) всъщност е съпътстван от проблеми, особено от последния си халвинг си Litecoin (LTC). На ниво $94 цената е далеч от ключовото ниво на съпротива при $100, което би било една от ключовите бази, които трябва да са се формирали за всякакъв вид възстановяване. Курсът на криптовалутата е в съответствие с по-широките предизвикателства за поддържане на интереса на инвеститорите.

XRP предизвиква дебати на фона на представянето на цената

Неотдавна главният технологичен директор на Ripple Дейвид Шварц се включи в разговор за цената на XRP и концепцията за “бавно поскъпване” в X (Twitter). Шварц хвърли светлина върху значението на други жизнеспособни инвестиционни алтернативи, като например автоматични маркетмейкъри (АММ) или стейкинга, и предложи да сравни траекториите на движение на цената на XRP с тази на Bitcoin (BTC) в дългосрочен план в отговор на опасенията на инвеститорите.

Биковете на Ethereum Classic (ETC) се стремят към дългосрочни печалби

Ethereum Classic (ETC) получава едно от главните местяа, представяйки дългосрочна силна техническа активност с оценка 81. В момента Ethereum Classic (ETC) се търгува на цена от $12.28, което е изключително различно от 100-дневната пълзяща средна, заедно с впечатляващо представяне далеч от точката на 52-седмичното дъно на монетата.

С пазарна капитализация от $5.42 милиарда, не е нужно да се казва, че Ethereum Classic (ETC) е изключително изгоден избор за всеки инвеститор, който търси стабилен растеж на портфейлите си в условията на пазарни колебания.

Raffle Coin (RAFF) революционизира игралната индустрия

Сред целия хайп, предизвикан от крипто общността, се появява Raffle Coin (RAFF). Raffle Coin (RAFF) е изградена върху блокчейн технологията с визията да позволи ясни и сигурни транзакции, които да променят традиционните парадигми в сферата на игрите. Започвайки от $0,016, Raffle Coin (RAFF) има иновативен модел за споделяне на приходите по време на предварителната продажба и предлага VIP система за потенциалните инвеститори. Raffle Coin (RAFF) задава нов критерий за транзакциите в областта на игрите и развлеченията в блокчейн и набляга на прозрачни проекти, ръководени от общността.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.