НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Litecoin комплементира Биткойн твърди анализатор

АВГ. 1, 2018 21:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Litecoin комплементира Биткойн твърди анализатор

Мати Грийнспан (старши анализатор на eToro) представи на Ethereum World News ново проучване на Litecoin (LTC).


В статията, г-н Грийнспан проучва Litecoin (LTC) от всякакви ъгли, като историята, пазарната статистика, техническото състояние, както и скорошните и бъдещите събития.

Един от най-важните моменти от коментарите на Грийнспан е, че Litecoin не се стреми да замени Биткойн. Той обясни този факт по следния начин:

За разлика от много криптовалути, Litecoin не се стреми да замени Биткойн, той всъщност играе по-поддържаща роля, както са среброто и златото. По-бързите и по-лесни транзакции го правят малко по-използваем в ежедневната търговия и също така функционира като ценна книга.

Като втората най-голяма криптовалута в света, Litecoin е едно от най-утвърдените и надеждни имена в крипто и има изключително жизнена общност.

Изследователската статия продължава да анализира скорошното представяне на пазара на LTC и посочва следното:

Litecoin е като цифровото сребро спрямо златото, което е Биткойн. Целта му е да допълни BTC. Изследователският доклад акцентира неколкократно, че съотношението между BTC и LTC е доста подобно на това между среброто и златото.

Litecoin има много по-голям брой ежедневни активни адреси (DAU) по отношение на своя пазар от всички останали валути, с изключение на Dash .

Litecoin има голям относителен дневен обем на транзакциите. Повече от която и да е друга валута, което предполага, че е много по-активна и установена търговията с този актив, отколкото отразява цената.

Криптовалутата е загубила около %80 от стойността си, падайки до сегашната си цена.

Изображение от Carsten Reisinger/Shutterstock.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света