НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Lightning Network с 200% увеличение на капацитета на биткойн мрежата

НОЕ. 20, 2018 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Lightning Network с 200% увеличение на капацитета на биткойн мрежата
Доскоро биткойн имаше значителна пазарна капитализация. Полученият ефект от това кара няколко проекта, построени върху или около биткойн блокчейн да започнат спираловидни движения. Въпреки мрака надвиснал над крипто пазара, Lightning Network показа 200% увеличение на капацитета на биткойн мрежата.

Lightning Network


Противно на общоприетото мнение за това какво се случва с масовото приемане на биткойн, Lightning Network доказва, че биткойн по никакъв начин не е изгубил инерцията си. Това се подразбира от настоящите данни, базирани на представянето на криптовалутата в Lightning Network.

Резултат с изображение за lightning network

LN, създадена за решаване на проблема със скалируемостта на биткойн, беше стартирана преди около 18 месеца. Lightning Network е слой от веригата извън основната биткойн мрежа. В LN, потребителите могат да се занимават със сделки от тип peer-to-peer на конкретен канал, без да имат нужда от достъп до главния ledger.

След като приключат, отвореният канал се затваря и данните се актуализират в ledger-а. В резултат на това капацитетът на мрежата значително се увеличава. Фактът, че този ledger не трябва непрекъснато да се актуализира, също е друго голямо предимство на мрежата.

Когато става дума за търговия с големи обеми, Lightning Network осигурява много по-голяма скорост на обработка на транзакциите в сравнение с основната мрежа.

200% увеличение в Биткойн мрежатаtron g>


Въз основа на неотдавнашен отчет, капацитетът на Lightning Network е нараснал с повече от 200%. Това доведе общите транзакции до около $2 милиона. Това масово нарастване на употреба е регистрирано през последните 4 месеца. През последните няколко седмици обаче, мрежата почти удвои капацитета си.

Мрежата досега доказва, че биткойн все още има много дълъг път да извърви, когато става дума за масово приемане и тепърва ще достига до пълния си потенциал.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света