НАЧАЛО Биткойн

Lightning Network не спира да се разраства

ноември 26, 2018 22:22 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Lightning Network не спира да се разраства

Lightning Network (LN) продължава да се разраства дори когато Биткойн и останалите криптовалути падат. През последните няколко дни капацитетът на мрежата се е увеличил с 294% до 443 BTC. Броят на нодовете също продължава да нараства с течение на времето.

Разширяване на Lightning Network

LN показва, че расте прогресивно, дори когато пазарът функционира отрицателно. Това е много важно за Биткойн, което показва, че разработчиците продължават да работят, за да подобрят мрежата на най-голямата криптовалута.

LN е най-доброто решение за скалируемостта на Биткойн. Като мрежа извън веригата, LN има за цел да реши проблемите със скалируемостта, с които Биткойн може да се сблъска в бъдеще и които вече е изпитал в миналото. След като бъде внедрена, потребителите ще могат да извършват транзакции по бърз и лесен начин. Освен това тя ще помогне на основната мрежа на биткойн да избегне претоварването.

Броят на нодовете също нараства. В мрежата има 4157 нода, нараствайки с 8.4% в сравнение с последния месец.

LongHash (Twitter потребител), пусна съобщение, в което показва как LN нараства с течение на времето, като пише:

„Lightning Network на Биткойн сега притежава BTC за $2 милиона в платежни канали. След 10 дни, общият капацитет на мрежата се е увеличил с 300% в стойността на BTC канали. „

https://twitter.com/longhashdata/status/1065301622253731841

Ръстът в LN започна да се ускорява около 15-и ноември – датата, в която мрежата на Биткойн Кеш (BCH), се актуализира.

Макар че това са много оптимистични цифри за бъдещето и за мечия пазар, в който сега се намират криптовалутите, мрежата остава като експеримент. Тя има свои собствени проблеми и неща, които трябва да бъдат решени, преди да може да се пусне. Например, ако има големи нодове, които изчезват от мрежата, по-малките нодове ще трябва да намерят нови пътища за извършване на трансфери.

Тези проблеми и много други в момента се разглеждат от Биткойн разработчиците и Lightning Labs.

Вместо това, Биткойн Кеш предлага различен начин за скалиране на Биткойн. Целта му е да увеличи размера на блока и да позволи извършването на операции по веригата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене