НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Lightning Network не спира да се разраства

НОЕ. 26, 2018 22:22 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Lightning Network не спира да се разраства

Lightning Network (LN) продължава да се разраства дори когато Биткойн и останалите криптовалути падат. През последните няколко дни капацитетът на мрежата се е увеличил с 294% до 443 BTC. Броят на нодовете също продължава да нараства с течение на времето.


Разширяване на Lightning Network


LN показва, че расте прогресивно, дори когато пазарът функционира отрицателно. Това е много важно за Биткойн, което показва, че разработчиците продължават да работят, за да подобрят мрежата на най-голямата криптовалута.

LN е най-доброто решение за скалируемостта на Биткойн. Като мрежа извън веригата, LN има за цел да реши проблемите със скалируемостта, с които Биткойн може да се сблъска в бъдеще и които вече е изпитал в миналото. След като бъде внедрена, потребителите ще могат да извършват транзакции по бърз и лесен начин. Освен това тя ще помогне на основната мрежа на биткойн да избегне претоварването.

Броят на нодовете също нараства. В мрежата има 4157 нода, нараствайки с 8.4% в сравнение с последния месец.

LongHash (Twitter потребител), пусна съобщение, в което показва как LN нараства с течение на времето, като пише:

"Lightning Network на Биткойн сега притежава BTC за $2 милиона в платежни канали. След 10 дни, общият капацитет на мрежата се е увеличил с 300% в стойността на BTC канали. "

https://twitter.com/longhashdata/status/1065301622253731841

Ръстът в LN започна да се ускорява около 15-и ноември - датата, в която мрежата на Биткойн Кеш (BCH), се актуализира.

Макар че това са много оптимистични цифри за бъдещето и за мечия пазар, в който сега се намират криптовалутите, мрежата остава като експеримент. Тя има свои собствени проблеми и неща, които трябва да бъдат решени, преди да може да се пусне. Например, ако има големи нодове, които изчезват от мрежата, по-малките нодове ще трябва да намерят нови пътища за извършване на трансфери.

Тези проблеми и много други в момента се разглеждат от Биткойн разработчиците и Lightning Labs.

Вместо това, Биткойн Кеш предлага различен начин за скалиране на Биткойн. Целта му е да увеличи размера на блока и да позволи извършването на операции по веригата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света