НАЧАЛО Прессъобщения

Лидерите в индустрията Binance Coin (BNB) и Chainlink (LINK) са изправени пред предизвикателства, докато предварителната продажба на Algotech (ALGT) се покачва

09.02.2024 18:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лидерите в индустрията Binance Coin (BNB) и Chainlink (LINK) са изправени пред предизвикателства, докато предварителната продажба на Algotech (ALGT) се покачва

Отминаха дните, когато инвеститорите инвестираха само в стари проекти като Binance Coin (BNB) и Chainlink (LINK). В днешно време по-нови инвестиционни възможности като Algotech (ALGT) печелят цялото внимание.

Там, където инвеститорите на тези два гиганта са изправени пред предизвикателства, свързани с печалбата, те виждат в ALGT обещаващ проект. Вижте повече за него в тази статия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Binance Coin (BNB) преживява развитие, тъй като цената нараства над $300

От октомври миналата година насам потребителите на Binance Coin (BNB) преминават през влакче в увеселителен парк. Защо? Цената на Binance Coin (BNB) се понижи с почти $100 само за няколко месеца. Но по-късно тя възстанови същата ценова разлика през януари 2024 г.

По този начин потребителите на Binance Coin (BNB) са изправени пред дилемата какво да очакват от токена в бъдеще. Експертите твърдят, че тези епични промени в цената на Binance Coin (BNB) се дължат на постоянното развитие в рамките на платформата, като например интеграцията с BitPay.

Благодарение на това сътрудничество потребителите на Binance Coin (BNB) могат да купуват стоки и услуги в световен мащаб. Следователно то предизвика повишена активност в рамките на мрежата Binance Coin (BNB).

Според някои експерти обаче BitPay не е повишила цената на Binance Coin (BNB), както се очакваше. Понастоящем токенът се търгува на цена $322, което представлява повишение с 2.4% в рамките на един ден.

Chainlink (LINK) е изправена пред агресивно натрупване, докато токенът се продава на цена от $18.40

Наскоро притежателите на Chainlink (LINK) изглеждаха доволни от увеличената пазарна стойност на токена.

Но какво предизвика такова увеличение? Експертите твърдят, че агресивното натрупване на токени е наложило внезапното повишаване на цената на Chainlink (LINK). Всъщност сумата е достигнала $42 милиона.

Притежателите обаче все още не знаят кой е прехвърлил токените Chainlink (LINK). Някои смятат, че субектът е кит, а други – че е институция. Освен това данните гласят още, че около 47 пресни портфейла на Chainlink (LINK) са изтеглили 2,237,504 монети. По този начин портфейлите са уверени в Chainlink (LINK).

Много притежатели обаче смятат, че могат да намерят по-добра инвестиция от Chainlink (LINK). Това е така, защото токенът успя да достигне само $18.43, към момента на пресата. Нещо повече, според допълнителни оценки цената на Chainlink (LINK) може да спадне през следващите месеци.

Algotech (ALGT) повишава доверието на трейдърите в сложните пазари

Новата децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, Algotech (ALGT), изглежда като победител в развиващия се свят на търговията. Търговците могат да се възползват от нейните възможности за машинно обучение и усъвършенствани алгоритми, след като се присъединят към мрежата. Освен това тя може активно да допринесе за глобалния прогнозен пазарен размер на ML платформите търговия от $31.36 милиарда.

Algotech (ALGT) е фантастична, защото прави търговията лесна и достъпна за всички. Освен това токените ALGT дават на инвеститорите колективна власт за вземане на решения и дял във футуристични стратегии като хеджирането. Освен това ранните инвеститори в Algotech (ALGT) могат да се възползват от правото на глас и да получават дивиденти от печалбите на фонда.

Но какво се казва за сигурността на платформата?

Смарт договорът на Algotech (ALGT) се смята за супер сигурен, тъй като според разработчиците е проверен от експертите по киберсигурност в Snipe Finance. Освен това основният екип е преминал строг KYC одит отново от Snipe Finance.

Инвеститорите, които се интересуват от висока възвръщаемост, може да наблюдават текущата предварителна продажба на Algotech (ALGT). Те могат да станат щастливи притежатели на токени, като инвестират само $0.04 за монета. Освен това експертите прогнозират скок на цената до $0.15 за Algotech (ALGT) при стартирането му.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.