НАЧАЛО Прессъобщения

Лесният избор за печалби: Bitcoin Spark, Hedera и Wrapped Bitcoin

октомври 27, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лесният избор за печалби: Bitcoin Spark, Hedera и Wrapped Bitcoin

Намирането на правилните инвестиции може да бъде трудна задача в бързо развиващия се пейзаж на криптовалутите и блокчейн технологията.

Въпреки това, Bitcoin Spark (BTCS), Hedera (HBAR) и Wrapped Bitcoin (WBTC) са изброени сред по-лесните избори за печалба. Нека разгледаме.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е нов хард форк на Bitcoin, който се стреми да преодолее ограниченията на своите предшественици и да проправи пътя за нова ера на дигиталните транзакции. Въпреки че работи на основата на фамилиарност, споделяйки същата токеномика като Bitcoin (BTC), като разполага с ограничено предлагане от 21 милиона BTCS монети, той се отличава с техническия си напредък.

Блокчейнът Bitcoin Spark има намалено време на за добив на блок, увеличени възможности за транзакции на блок и значително разширена мрежа от нодове (възли), което води до бърза обработка на транзакции и намалени транзакционни разходи. Това прави BTCS оптимален избор за микро и повтарящи се крипто плащания.

И все пак Bitcoin Spark не спира до P2P транзакции; той разширява своите хоризонти, като поддържа смарт договори и децентрализирани приложения (dApps). Неговата инфраструктура включва безпроблемно интегриран слой за смарт договори с множество системи за изпълнение, които постигат единствена мрежова цел. Този уникален дизайн осигурява мащабируемост и гъвкавост, като включва редица програмни езици, включително Solidity, Vyper и Rust.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Това, което наистина отличава Bitcoin Spark, обаче, е неговият собствен механизъм за консенсус, Proof-of-Process (PoP). Този новаторски механизъм изисква от миньорите да допринесат с мощност за обработка на мрежата, за да потвърждават блокове и да печелят награди. Въпреки това експоненциално намалява наградите за допълнителна мощност, насърчавайки по-справедливо разпределение. Това, съчетано с масивните възли на мрежата, ще позволи на миньорите с устройства с ниска мощност да участват печелившо в процеса, напредвайки в каузата на децентрализацията. За по-нататъшно демократизиране на достъпа екипът на Bitcoin Spark е готов да пусне удобно за потребителя приложение за копаене, съвместимо с различни операционни системи, включително Windows, Linux, iOS и Android.

Забележително е, че мощността, осигурена от миньорите, ще бъде ефективно наета на лица и институции, нуждаещи се от отдалечени изчислителни ресурси. Тези клиенти ще плащат в BTCS, а спечелените приходи плюс таксите за транзакции и издадени BTCS от потвърдени блокове ще бъдат разпределени на копачите.

Освен това приложението Bitcoin Spark и блокчейн изследователят ще разполагат с ограничени пространства за реклами. Рекламите ще бъдат контролирани от общността, за да се гарантира сигурност, като същевременно се поддържа децентрализацията. Рекламодателите ще извършват транзакции в BTCS, а участниците в мрежата ще получават 50% от генерираните приходи, с допълнителни стимули за наблюдение на рекламите.

Трябва да се отбележи, че първичното предлагане на монети (ICO) на Bitcoin Spark привлече значително внимание в крипто света, като анализатори дори твърдят, че предлага втори шанс за тези, които са пропуснали ранните дни на BTC. Криптовалутата ще стартира на $10, като в момента може да бъде купеан за $3.25, придружено от 6% бонус и други предимства в предпоследната фаза на своето ICO.

Какво е Wrapped Bitcoin?

Wrapped Bitcoin (WBTC) е базиран на Ethereum токен, предназначен да представя и отразява стойността на Bitcoin (BTC). Това е синтетичен актив, позволяващ на потребителите достъп до ликвидността на Bitcoin и потенциалните ползи в рамките на мрежата Ethereum. За да създадат WBTC, притежателите на BTC могат да заключат своите токени в попечителска услуга и в замяна получават еквивалентна сума WBTC. След това този токен може да се използва в децентрализирани приложения (dApps), DeFi платформи и смарт договори в блокчейна на Ethereum. Wrapped Bitcoin преодолява пропастта между екосистемите Bitcoin и Ethereum, позволявайки повече гъвкавост и полезност за Bitcoin, като същевременно разширява случаите на употреба в света на децентрализираните финанси.

Какво е Hedera?

Hedera Hashgraph е технология за децентрализирана публична книга, която се отличава със своя иновативен механизъм за консенсус. Той използва Directed Acyclic Graph (DAG), базиран на алгоритъма за консенсус Hashgraph, който предлага забележителна ефективност, сигурност и мащабируемост. Тази технология е предназначена да служи като платформа за създаване и изпълнение на децентрализирани приложения (DApps), особено тези, които изискват високоскоростни транзакции с ниска цена. Родната криптовалута на Hedera, HBAR, се използва за захранване на мрежата и улесняване на транзакции, смарт договори и различни други дейности в рамките на екосистемата на Hedera.

Заключение

Bitcoin Spark (BTCS), Hedera (HBAR) и Wrapped Bitcoin (WBTC) представляват пресечната точка на технологии, финанси и децентрализация, всеки с потенциал да осигури значителни печалби. Докато проучвате тези опции, не забравяйте, че внимателното проучване и разбирането на вашата толерантност към риска са ключови.

За повече информация относно Bitcoin Spark и неговото ICO:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.