НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Лайткойн, към момента на писане, се търгува на зелено. Напоследък обаче алткойнът не е в добро състояние.

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.


Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загуби инерцията си.


Траекторията на Лайткойн този месец


В сравнение с октомври този месец не се наблюдават големи притоци. Въпреки това повечето алткойни все още успяват да поддържат минимални потоци (напр. Binance Coin (BNB) отбеляза $0.8 милиона)


Въпреки това, Лайткойн беше единствената криптовалута, регистрирала изходящи потоци на стойност $0.6 милиона от началото месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Grayscale стартира Solana тръст


Изглежда,че към момента най-положителният фактор за Лайткойн е приемането. Но особено след като няма DeFi, който да го подкрепи, дори приемането не помага достатъчно за момента.Regal Cinemas обяви миналата седмица, че ще приема LTC като средство за плащане. Като изключим това, криптовалутата не е претърпяла голямо развитие на мрежата.


Спадът от 23% в стойността на LTC през последните две седмици доведе до загуба на доверие сред инвеститорите. Всъщност, както е илюстрирано на следващата графика, гореспоменатото обезценяване допринесе за продаване от страна на хиляди инвеститори.