НАЧАЛО Прессъобщения

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

22.02.2024 22:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

Въпреки неотдавнашния спад в стойността на Solana (SOL), нейните активни децентрализирани приложения (DApps) и стабилни потребителски общности демонстрират устойчивост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно въвеждането на Sheboshis NFT от Shiba Inu (SHIB) влиза в историята, въпреки че се препоръчва предпазливост поради съобщения за измами.

В разгара на това вълнение Kelexo (KLXO) внася иновация в сектора на дигиталното кредитиране със своята предварителна продажба на цена от $0.028, опростявайки вземането и отпускането на заеми без участието на посредници. Със завършването на етапа на първоначалната предварителна продажба Kelexo (KLXO) се очертава като възможност, управлявана от общността, която преоформя DeFi в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите.

Solana (SOL): Навигация през предизвикателствата и приемане на устойчивостта

Solana (SOL) наскоро отбеляза 11% спад в цената си. В момента тя се търгува на цена от около $103. Това породи притеснения сред инвеститорите за спад на интереса, особено към аерогарите. Въпреки спада в стойността на Solana (SOL) обаче, децентрализираните приложения (DApps) в мрежата, като Raydium и Magic Eden, все още се справят добре и имат активни потребителски общности. Намалелият ентусиазъм за айръпс, заедно с по-бавното представяне на SPL токените на Solana (SOL), допринася за спада в цената.

Обемът на DApps на Solana (SOL) достигна $813 милиона до 21 февруари, като активните адреси се увеличават. Въпреки че обемът на Solana (SOL) dApps беше изпреварен от Polygon (MATIC) и Binance Smart Chain (BNB), общата заключена стойност (TVL) в Solana (SOL) DApps достигна връх от 37,7 милиона Solana (SOL) на 17 февруари, което е сигнал за устойчив интерес отвъд airdrop стимулите.

Shiba Inu (SHIB): Дебют на Sheboshis NFT на фона на сигнали за измами

Sheboshis на Shiba Inu (SHIB), незаменяеми токени (NFT) от ново покооление, отбелязващи исторически момент. Приемайки DN404 стандарта за хибридни токени, Sheboshis съчетава ERC-20 и ERC-721 стандартите, като предлага уникалност и споделена собственост.

Вълнението около Sheboshis обаче привлече измамници, които създадоха фалшиви акаунти, за да откраднат средства или лична информация. ShibArmy Scam Alerts в X издаде предупреждения за фишинг линкове и призова общността да проявява предпазливост.

Легитимният акаунт на Sheboshis е верифициран със синя отметка на платформата X и е свързан с токена на Shiba Inu (SHIB). Lucie, член на екипа на Shiba Inu (SHIB), напомни на общността за трите фази на придобиване на Sheboshis.

Kelexo (KLXO): Революция в децентрализираното финансиране (DeFi)

Kelexo (KLXO) променя начина, по който работят заемите и кредитирането в децентрализираното финансиране, със своя уникален подход. Понастоящем в началната си предварителна продажба всеки токен на платформата е на цена $0.028, платформата позволява вземане и отпускане на заеми без сложни оценки или посредници. Използвайки сигурни смарт договори, за да даде приоритет на откритостта и надеждността, Kelexo (KLXO) привлича вниманието и участието на общността, като има за цел да опрости финансовите процеси в децентрализирания свят.

В момента Kelexo (KLXO) наближава края на първата си фаза на предварителна продажба. Този проект има за цел да промени начина, по който функционират вземането и отпускането на заеми, с акцент върху участието на общността. Цената е определена на $0.028, което предоставя благоприятен шанс за тези, които се интересуват от инвестиране в развиващото се децентрализирано финансово пространство. Kelexo (KLXO) набляга на отдадеността към простотата, прозрачността и осигуряването на достъп до финансово участие за всички.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.