НАЧАЛО Прессъобщения

Къде ще е Етериум след 5 години

31.01.2024 20:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Къде ще е Етериум след 5 години

Цените на криптовалутите започват да се размразяват заедно със зимните ледове. Благодарение на новите борсово-търгувани фондове (ETF), обещаващите регулаторни новини около Биткойн, и иновативните крипто платформи, инвеститорския интерес към Етериум се покачва заедно с температурите.

Bitcoin несъмнено претърпя най-големия си възход за последната година от началото на Ковид пандемията насам и заедно с него Ethereum стабилно се покачи с 46% от началото на 2023 г, но беше изпреварен от Cardano, Algorand и Avalanche, токени, които постигнаха 3Х през последната година до днес.

В конкурентния свят на крипто винаги има по-голяма риба и днес ще разгледаме какво вещае бъдещето за Ethereum. Ще успее ли втория най-популярен токен да запази мястото си сред гигантите или ще бъде изместен от конкурентните крипто проекти, набиращи скорост със своята популярност и функционалност?

Посетете Bitcoin Minetrix

Bitcoin и Ethereum, две монети в една лодка?

Известно е, че Ethereum има навика да следва ценовите тенденции на Bitcoin в дългосрочен план – понякога засилени и понякога заглушени в сравнение с по-големия си брат, но почти винаги се движат в същата посока. С други думи, двата токена често плуват в една лодка.

Bitcoin-ethereum-price

През последната година забелязахме тази тенденция да намалява все повече и повече обаче. През последния цикъл печалбите на Ethereum изостават двойно в сравнение с тези на Bitcoin. Този април може да решаващ за ценовата връзка на двете монети. Тогава Bitcoin ще намали наградите от копаене наполовина и се очаква това да повиши цената му експоненциално.

Този исторически момент ще е не само важен за бъдещето на Bitcoin, но и за най-големия алткойн по пазарна капитализация. Ако процентовото увеличение на двете монети се раздели още повече това ще създаде притеснителна тенденция за устойчивия растеж на Ethereum  и потенциалното му „отделяне“ от Биткойн.

Новите играчи в сферата на Ethereum

Халвинг събитието ще създаде сериозно вълнение в пространстовто, за да вдигне всички “крипто лодки”, но как Ethereum ще се справи с нарастващата конкуренция? Новите играчи в сектора на дигиталните договори Avalanche, Cardano и Algorand предлагат по-бърза скорост на обработка на транзакциите и търсят все по-голям дял от пазара с платформите си за разработка на приложения, базирани на блокчейн.

Ethereum не седи безучастен обаче, в момента токена е в средата на многогодишно надграждане на платформата, известно като Ethereum 2.0. Преминаването към системата Proof-of-Stake, което се случи през есента на 2022 година, и техническите подобрения могат да задържат токена стабилен за близкото бъдеще, но за сега Ethereum не е дал силен отговор към новите иновативни проекти, които целят да се възползват от новите промени в копаенето на Bitcoin.

Bitcoin Minetrix променя правилата на играта

Въпреки че промените във функционалността на Bitcoin грабват светлините на прожекторите, Bitcoin Minetrix е на път да спечели значителен пазарен дял от идващите промени. Този нов проект предлага уникална структура Stake-to-Mine, чрез която притежателите на BTCMTX могат да стейкват своите токени, чрез които да копаят Bitcoin в облачното пространство.

Този иновативен метод беше въведен в отговор на промените в копаенето на Bitcoin, които влизат от Април. Bitcoin Minetrix засега е най-популярния проект за облачно копаене, метод на пасивен доход който позволява на притежателите на BTCMTX да печелят пасивно BTC, без да се нуждаят от скъпо оборудване.

Проектът вече събра над $9.4 милиона в текущата си предварителна продажба, предлагайки BTCMTX токени за $0.0131. Януари ще завърши с излизането на проекта от първата му фаза и покачването на цената. Въпреки бавната крипто зима, Bitcoin Minetrix успя да събере подкрепа от инвеститори в най-трудното време за дебют на пазара.

Stake-To-Mine – Крипто копаенето на бъдещето?

С намалянето на наградите за копаене, много неща ще се променят за крипто играчите. BTCMTX цели да даде предимство на своите инвеститори, чрез което да им осигури стабилен начин за пасивен доход в несигурното бъдеще на крипто.

Stake-To-Mine системата на Bitcoin Minetrix създава метод за копаене, където инвеститорите не само стейкват своите средства, но и активно участват в процеса на крипто добив на Bitcoin. Освен това моделът Stake-to-Mine също предлага варираща доходност за стейкинг от 73% годишно, като по този начин създава потенциал за двоен доход за притежателите на BTCMTX.

Този подход има потенциала да направи добива на BTC по-достъпен и да въведе нов начин крипто инвеститори да генерират пасивен доход. Поради тази причина Bitcoin Minetrix бързо се превърна в един от най-обсъжданите проекти в крипто пространството.

Посетете Bitcoin Minetrix

Как да закупите Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Тъй като секторът за копаене на крипто е готов за значителен растеж, Bitcoin Minetrix е в добра позиция да се възползва от предстоящите промени. До Април има доста време и предварителната продажба на BTCMTX е може да е добър момент за купуване на токените на преференциална цена. Ето как да закупите Bitcoin Minetrix.

Стъпка 1: Създайте крипто портфейл

Препоръчително е да се използва MetaMask, защото това е един от най-популярните крипто портфейли. Но ако вече имате друг Ethereum портфейл, той ще свърши работата също толкова добре.

Стъпка 2: Купете ETH или USDT

Купете ETH или USDT на всяка борса, която искате, като Kraken или Binance. В зависимост от борсата можете да закупите монетите с кредитна карта, банков превод или всеки друг начин на плащане, поддържан от борсата.

Стъпка 3: Свържете своя крипто портфейл към предварителната продажба на BTCMTX

Посетете сайта за предварителна продажба на токени Bitcoin Minetrix и щракнете върху „Свързване на портфейла“. В зависимост от вашия портфейл изберете MetaMask или друг портфейл чрез опцията WalletConnect.

Стъпка 4: Купете BTCMTX

Въведете броя BTCMTX токени, които искате да купите, или сумата ETH, която искате да похарчите. Сайтът за предварителна продажба ще изчисли броя токени BTCMTX, които ще получите.

Стъпка 5: Заявете вашите BTCMTX токени

По време на предварителната продажба не можете да поискате своите токени. Имате възможност обаче да ги стейкнете и потенциално може да спечелите 137% годишна процентна доходност. Щом предварителната продажба приключи, ще можете да вземете своите токени.

Посетете Bitcoin Minetrix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.