НАЧАЛО Биткойн Алткойни

KuCoin shares (KSC) скочи със 13% след последните новини

ФЕВ. 18, 2019 15:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 KuCoin shares (KSC) скочи със 13% след последните новини

KuCoin Shares (KCS) наскоро отбеляза повишение на цената си от над 13%, след като компанията обяви обновяването на 2.0.


Това е ERC-20 токен, издаден от едноимения крипто обмен, който дава на притежателите си различни бонуси и дивиденти въз основа на представянето на борсата.

Според публикуваното наскоро съобщение, преходът към платформата 2.0 ще се случи на 18-ти февруари, в 3 часа сутринта, и ще продължи около 14 часа. Актуализацията ще внесе различни подобрения, включително нови видове поръчки, по-голяма сигурност и по-добър контрол.

При обявяването на новината, цената на криптовалутата започна да се покачва. Според CryptoCompare данните, KCS в момента се търгува на около 0,41 долара, като пазарната ѝ капитализация в момента е 74,15 милиона долара.

Подобрението на KuCoin има за цел да даде на потребителите си усъвършенствано API, предназначено да предложи ефективен начин за разработване на търговска стратегия, както и за всевъзможни поръчки.

Програмата й за такси също ще претърпи промени, за да бъде “по-привлекателна” и да се намалят таксите за търговия и да се подобри ликвидността на различните активи. KuCoin също подобрява различни функции, за да оптимизира потребителкия опит (UX) на своя уебсайт, като същевременно се опитва да привлече още хора чрез награди в своята реферална програма.

За да се избегнат големи колебания на пазара, KuCoin също ще обърне 30-минутен период на чакащи поръчки след завършването на надстройката. Борсата наскоро добави различни двойки XRP за търговия, въпреки че не направи валутата базова.

Поради редица доклади и всевъзможни страшни истории във форуми, препоръчваме да проучите този обмен внимателно преди да им доверите средствата си.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance унищожи над 1.68 милиона BNB при последното си изгаряне

Изгорените токени струват близо $800 милиона по текущи цени, но действителната сума в долари на изгарянето не е известна, тъй като Binance наскоро внедри нова система за изгарянето на BNB.До миналия м...
ЯНУ. 19, 2022 11:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Cardano достигна 3-седмичен максимум

Цената на ADA, родната криптовалута на блокчейна Cardano, се покачи до дневен връх от $1.63 в понеделник, най-високата си стойност от 27-ми декември, според данни от CoinMarketCap.Оттогава токенът лек...
ЯНУ. 19, 2022 10:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света