НАЧАЛО Други

KuCoin набира $20 милиона чрез първия си кръг на финансиране

декември 12, 2018 18:32 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
KuCoin набира $20 милиона чрез първия си кръг на финансиране

KuCoin, базираният в Сингапур крипто обмен, наскоро обяви, че е събрал 20 млн. долара в първия си кръг на финансиране.

Средствата си били събрани предимно от организации като IDG Capital, Matrix Partners и Neo Global Capital.

Според наскоро направена публикация обменът ще използва средствата за стартиране на платформата KuCoin 2.0, която според съобщенията ще добави нови функции като подобренo API, стоп поръчки и инструмент за събиране на прах, който вероятно ще позволи на потребителите да търгуват малки количества KuCoin Token (KCS). Актуализацията ще бъде пусната от първото тримесечие на следващата година.

Средствата също така ще бъдат използвани за разширяване на отдела за обслужване на клиенти, за да се осигури по-добро преживяване за търговците на платформата и да се подпомогне разширяването на изследователския екип.

Според 8BTC, KuCoin също се занимава с глобален план за разширяване, което ще рече, че ще стартира целенасочена маркетингова и рекламна кампания.

Планът би включил навлизане в страни като Виетнам, Турция, Русия, Италия и др. Според новинарската мрежа, обменът ще бъде на общо 10 пазара до второто тримесечие на следващата година. Неговият главен изпълнителен директор, Майкъл Ган, казва следното:

Комбинираните сили на IDG Capital, Matrix Partners и Neo Global Capital ще помогнат на Kucoin да се разрасне значително, да разшири разбирането и приемането на криптовалутите за милиони потенциални потребители и да помогне на тези потребители по-ефективно да намерят най-добрите продукти, предлагани в крипто-света, незвисимо от това, къде на планетата те съществуват.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене