НАЧАЛО Други

Криптовалутите през призмата на Game of Thrones

АПР. 18, 2019 20:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Криптовалутите през призмата на Game of Thrones

Криптовалутите става все по-популярни. С излизането на новия и последен сезон на Game of Thrones решихме да ви предоставим това интересно сравнение между героите от хитовия сериал и реалните криптовалути.

Bitcoin/ Домът на Старк:


Легитимната криптовалута, която влезе в сила. Подобно на Нед Старк, Сатоши Накамото изчезна след пускането на Биткойн - все пак, неговото наследство продължава да съществува. Биткойн се конкурира с други монети за най-добра пазарна капитализация.

Ethereum / Денерис Таргериън:


Подобно на Денерис, Ethereum вярва в умните договори за хората и иска да премахне веригите на посредниците в обществото. Освен това, точно както Денерис създаде някои стратегически съюзи, Ethereum създаде и интелигентни съюзи с големи играчи.

Bitcoin Cash / Церсей Ланистър:


Иска да унищожи Биткойн и твърди, че е законният крипто наследник на Сатоши Накамото. Използва стратегии за повишаване на цената, за да измести Биткойн. Хитър и изключително амбициозен.

Litecoin / Джон Сноу:


Излезе от блокчейн на Биткойн чрез софт форк. Смята се, че е сребро на Биткойн, известен още като дясна ръка. Бърз като „светкавица“ с транзакции (и меч).

Monero / Ария Старк:


Монетата, която е „без лице“ и има таен произход сходна с Къщата на Черното и Бялото. Бунтовническа валута като Аря, която отхвърля идеята, че транзакциите трябва да бъдат оповестени публично. Гордее се с това, че е сигурна, лична и непроследима.

Zcash / Варис:


Монетата, която е майстор на потайността и „не контролира владетелят на валутата“. Децентрализирана мрежа и монети с отворен код, които предлагат поверителност и селективна прозрачност на транзакциите чрез тяхната тайна мрежа.

Ripple / Джейми Ланистър:


Както Джейми, Ripple е страхотен играч, но не е харесван в криптосферата. Не е проектиран да бъде стандартна криптовалута и не се копае. Ripple е централизиран и обслужва финансовите институции; самата антитеза на Биткойн.

Blockstack / Тириън Ланистър:


Тириън вярва в нов (спокоен) ред като Blockstack вярва в "Нов интернет за децентрализирани приложения, където потребителите притежават своите данни."

Bitcoin Gold / Станис Баратиън:


Вярва, че има претенцията да бъде истинският Биткойн ; все пак изглежда, че има само малък култ на последователи, които вярват в неговата кауза.

IOTA / Лорд Белиш:


Чудесно за убеждаване на хората, които използват медийни тактики, IOTA твърди, че има някои стратегически съюзи, които никога не са съществували. Както Белиш - IOTA използва комбинация от FOMO тактика (страх да се пропусне възможността), за да получи това, което иска от хората.

Cardano / Самуел Тарли:


Платформа, която се развива от научна философия и подход, основан на изследвания. Екипът се състои от експерти и изследователи.

Tezos / Хрътката:


Теzos имаше лош белег от вътрешен екип. Все още предстои да видим дали Теzos ще продължи да се крепи или ще потъне в дълбините.

NEO / Дракони:


Известно като „китайският Ethereum“, NEO веднъж беше във вихъра си, правейки печалби от 400%. NEO също работи с газ, за да разпали пламъците си.

Регулатори / Бродниците:tron g>


Водене на битка за забрана и унищожаване на криптовалутите. Някои регулатори са готови да съсипят криптотата и да върнат всичко обратно във валутния свят. Това не се отнася за всички регулатори.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Предстои тежка рецесия, твърди Раул Пал

Въпреки това той остава уверен, че крипто ще бъде жизнеспособен инвестиционен клас в дългосрочен план.В ново интервю за подкаста Investopedia Express, главният изпълнителен директор на Real Vision Рау...
МАЙ. 18, 2022 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tomorrow Conference завърши своето дебютно издание - над 21,000 човека гледаха събитието

Над 21,000 души общо от целия свят се насладиха на събитието присъствено и онлайн. Повече от 50 лектори участваха в седем ексклузивни панела, повече от 50 ключови бележки и множество интерактивни диск...
МАЙ. 17, 2022 16:03 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Акциите на MicroStrategy скочиха с 20% въпреки спада на крипто пазара

Въпреки това, крипто пазарът изглежда показва някои признаци на балансиране, тъй като Биткойн, водещата цифрова валута, се възстанови от 16-месечно дъно за седмица.За момента изглежда, че и криптовалу...
МАЙ. 17, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase добавя нови функционалности към мобилното си приложение

Приложението ще позволи на избрани потребители да имат достъп до децентрализирани приложения (dApps) в мрежата на Етериум (ETH), като Uniswap и OpenSea.Today, we're starting to make it dramatically ea...
МАЙ. 17, 2022 13:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света