НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалутите, изгубени при кражби, намаляват с 85% в Binance Smart Chain, над 13,000 инвеститори се регистрират за предварителна продажба на Pullix (PLX)

01.02.2024 9:47 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите, изгубени при кражби, намаляват с 85% в Binance Smart Chain, над 13,000 инвеститори се регистрират за предварителна продажба на Pullix (PLX)

Binance Coin (BNB) повишава стойността си и следва пътя на по-широкия крипто пазар.

Броят на криптовалутите, загубени във веригата Binance Smart Chain, прекъсна тригодишния възходящ тренд и само през 2023 г. е намалял с 85%, според последния доклад на AvengerDAO, предоставен от компаниите за сигурност CertiK, Hashdit, Ancilia и Salus.

Pullix (PLX) привлече значително внимание и в Web3 пространството, където над 13,000 инвеститори се регистрираха за предварителната продажба на платформата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате и двете, за да проверите докъде могат да се издигнат и сами да определите най-добрите криптовалути, в които да инвестирате.

Binance Coin (BNB), подхранвана от положителни настроения, поскъпва над $300 – докъде може да стигне?

Binance Coin (BNB) започна бичи импулс през изминалата седмица, тъй като стойността на криптовалутата отбеляза покачване. Съпротивата при $300 беше преодоляна наскоро, което доведе до по-голямо покачване на цената на Binance. Сега тя намери подкрепа на нивото от $311 и трябва да преодолее основната ценова преграда от $330, за да достигне нови висоти.

Продавачите на BNB може да имат предимство и да я отведат и до това ключово ниво на подкрепа, което може да доведе до още по-значително покачване с течение на времето. Ралито не е приключило и това е видно от увеличаването на обема на търговията осъществен с монетата.

Според ценовата прогноза за Binance, токенът може да приключи 2024 г. на ниво от $507.99.

Pullix (PLX) дава на ранните инвеститори 150% възвръщаемост на инвестициите – новите инвеститори могат да получат до 40x

Pullix (PLX) е DeFi проект, който в момента получава доста внимание, тъй като може да реши ключови проблеми, които са част от DeFi пространството от години. Това е очевидно, тъй като над 13,000 инвеститори се регистрираха за предварителната му продажба.

Например, в миналото DEX-ите не са получавали масово приемане, тъй като им е липсвала ликвидност, както и прозрачност. Pullix има за цел да реши този проблем. Потребителите ще могат да поставят баланса си в автоматични маркет мейкъри (AMM). В резултат на това може да се получат допълнителни капиталови печалби, като същевременно се осигурява ликвидност на платформата.

В допълнение към това всеки потребител на върха на платформата Pullix може да поддържа пълен контрол върху своите частни ключове, което може да премахне централната точка на доста проблеми и да повиши сигурността на платформата. PLX е токен, базиран на ERC-20 стандарта, който може да се използва за стейкинг и управление.

Ранните инвеститори в криптовалутата PLX са получили 150% възвръщаемост на инвестициите. Новите инвеститори обаче могат да очакват 40х повишение, което е още по-значителна сума.

Предварителната продажба вече е достигнала етап 7, което прави ICO-то на криптовалутата Pullix едно от най-бързите в най-новата история. Досега проектът е събрал сума на стойност почти $5 милиона, а всеки токен се продава на цена от едва $0.10, което предоставя достъпна входна точка.

Обобщение

Binance получи добри пазарни нагласи след последните данни от борсата и представянето на графиката за родната криптовалута. В резултат на това мнозина също са уверени в себе си и диверсифицират с конкурентни алткойни.

Един такъв алткойн е криптовалутата Pullix, при която напоследък се наблюдава сериозен ръст на интереса. С цялостната си солидна инерция и положително покачване на стойността, тя се разглежда като една от най-добрите криптовалути, които да наблюдавате.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.