НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути за начинаещи: Litecoin (LTC) срещу XRP срещу VC Spectra (SPCT)

септември 14, 2023 15:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути за начинаещи: Litecoin (LTC) срещу XRP срещу VC Spectra (SPCT)

Когато става въпрос за най-добрата криптовалута, в която да инвестирате, е трудно да не се обърне внимание на Litecoin (LTC), XRP (XRP) и VC Spectra (SPCT).

Трите са солидни проекти с чудесни основи, което ги прави доста привлекателни за много инвеститори. Въпреки това, докато SPCT претърпя “взрив” през последните няколко месеца, същото не може да се каже за LTC и XRP.

Нека да проучим как се представиха тези топ алткойни през последните няколко месеца и какво може да е бъдещето за тях.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Добра идея ли е да купите Litecoin сега?

Съдбата на Litecoin (LTC) не се разви така, както се надяваха създателите му. През годините Litecoin (LTC) стана свидетел на появата на други водещи алткойни, които оспорваха господството му с различен успех. Въпреки това Litecoin (LTC) остава солиден проект, който има силна общност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През последния месец Litecoin (LTC) изгуби 23% от стойността си, тъй като натискът от продажби се засилва. Към 12 септември 2023 г. LTC се търгуваше за $60 – най-ниското ниво от ноември 2022 г. насам. Спадът на стойността означава, че Litecoin (LTC) е по-малко изгоден и за миньорите, които понасят по-високи разходи, и е неизбежно те да увеличат натиска за продажба. Ако нищо не се промени при сегашното положение, тогава Litecoin (LTC) може да се насочи към диапазона от $50.

Тези, които планират да купят Litecoin, сега трябва да бъдат внимателни, тъй като мечките изглежда имат пълен контрол. Освен ако целият пазар не се възстанови, тези, които купуват Litecoin, трябва да се подготвят за няколко мрачни дни. Трейдърите имат предимство тук, тъй като могат да шортнат LTC и да се възползват от мечия импулс.

Цената на XRP спада след забележителната победа над SEC

Цената на криптовалутата XRP се удвои на 13 юли, след като Ripple, компанията-майка зад токена XRP, постигна частична победа в знаковото си дело срещу SEC. Няколко дни по-късно обаче цената на криптовалутата XRP  започна да спада, преди да се установи в диапазона от $0.48 към 12 септември.

Към днешна дата XRP е загубила над 40% от стойността си от своя връх през юли. Изглежда, че факторът на доброто настроение и еуфорията са замряли. Печалбите, регистрирани преди два месеца, избледняха, тъй като дневните търговци на XRP се опитаха да приберат печалбите си и да се съсредоточат върху други топ алткойни.

Въпреки това около XRP има много позитивизъм и това би трябвало да вдъхнови положителни резултати през следващите няколко месеца. Нейната технология остава ценна за банките и други институции, които се стремят да прехвърлят средства през граница бързо и евтино. Освен това победата на Ripple над Комисията по ценните книжа и фондовите борси вдъхва увереност на инвеститорите, които искат да купят XRP.

VC Spectra (SPCT) властва над LTC и XRP

Новостартиралият крипто проект VC Spectra (SPCT) се оказва един от най-добрите алткойни за инвестиране след рекордните печалби през последните няколко месеца.
VC Spectra (SPCT) функционира като децентрализиран инструмент за управление на активи и платформа за търговия, която инвестира в ранни ICO-та. VC Spectra (SPCT) използва изкуствен интелект за ранно идентифициране на тези качествени проекти и ги финансира за дял от бъдещия им успех.

Възвръщаемостта, реализирана от тези инвестиции, се разпределя обратно към притежателите на токена VC Spectra (SPCT). Неотдавна проектът навлезе в третия си етап на предварителна продажба, при който всеки токен на VC Spectra (SPCT) се продава за $0.025. Инвестициите на тези, които са участвали в първия етап на предварителна продажба ($0.008), са нараснали с 212.5%. Докато тези, които са влезли на втория етап на предварителна продажба ($0.011), са регистрирали възвръщаемост на инвестициите от 127.27%.

На четвъртия етап на предварителна продажба, който ще се проведе след няколко дни, всеки токен на VC Spectra (SPCT) ще бъде оценен на $0.033, което означава, че ако някой инвестира сега, скоро предполагаемо може да види получи възвръщаемост от 32%.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и неговата предварителна продажба:

Купи предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт:https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.