НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути, които да наблюдавате този месец: Ethereum Classic, VC Spectra и EOS

октомври 13, 2023 12:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути, които да наблюдавате този месец: Ethereum Classic, VC Spectra и EOS

Вълнуващи перспективи за Ethereum Classic (ETC), VC Spectra (SPCT) и EOS (EOS) през този месец. Разберете коя от тези топ криптовалути може да се позиционира като една от най-добрите инвестиции!

В света на криптовалутите този месец носи вълнуващи перспективи за Ethereum Classic (ETC), VC Spectra (SPCT) и EOS (EOS).

Ethereum Classic показва бичи сигнали, докато VC Spectra предлага примамливи предимства за инвеститорите. Междувременно EOS постигна новаторски крайъгълен камък като първата в света “климатично позитивна” мрежа.

Коя от тези топ криптовалути се счита за най-добрата инвестиция този месец? Нека разберем!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за Ethereum Classic: Бичият скок на ETC и след това

От края на септември 2023 г. насам Ethereum Classic (ETC) показа ясни бичи сигнали, като неотдавнашното му представяне разшири възстановяването през октомври. По време на това рали Ethereum Classic (ETC) проби значително ниво на съпротива при $16, което означава потенциал за по-нататъшен възходящ импулс.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Цената на Ethereum Classic (ETC) дори се покачи до $16.8 след първите няколко дни на октомври. Освен това, мнозина вярват, че ако Биткойн, доминиращата криптовалута, остане стабилен или продължи да набира сила, цената на Ethereum Classic (ETC) ще продължи да се покачва.

Макар че цената на Ethereum Classic (ETC) се върна обратно до $15.01, пазарните експерти твърдят, че това е временно потапяне и Ethereum Classic (ETC) може да се повиши отново през октомври. Те смятат, че цената на Ethereum Classic (ETC) може да достигне $22.75 преди края на годината. Това показва потенциала на ETC като актив, който си заслужава да се следи отблизо за потенциални печалби.

VC Spectra (SPCT): Предварителната продажба надминава всички прогнози

VC Spectra (SPCT) е обещаваща нова децентрализирана платформа за управление на активи с потенциал да осигури превъзходна възвръщаемост за инвеститорите. Управляваната от изкуствен интелект инвестиционна система, опитният екип и нарастващото търсене на SPCT токени превръщат платформата в един от най-добрите алткойни, които да наблюдавате този октомври.

За да се нареди сред най-добрите крипто инвестиции този месец, VC Spectra (SPCT) предоставя на инвеститорите изключителни предимства. Те включват забележителен 100% депозитен бонус, тримесечни дивиденти и възможност за участие в управлението на VC Spectra.

Макар че VC Spectra в момента се намира в етап 3 на своята публична предварителна продажба, нейният токен SPCT, воден от огромното търсене, се покачи до $0.044. Инвеститорите, които закупят SPCT токени на цена $0.044, ги очаква вълнуващо пътуване. Те могат да се възползват от 82% скок, когато SPCT достигне $0.080 до края на предварителната продажба.

Историята обаче не свършва дотук, тъй като траекторията на VC Spectra (SPCT) предполага потенциал за още по-забележителна възвръщаемост, оставяйки инвеститорите в нетърпеливо очакване на това, което се крие отвъд. Най-доброто тепърва предстои, веднага щом SPCT бъде листнат на основните борси.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

EOS (EOS) постига исторически крайъгълен камък с положителен ефект върху климата

През септември 2023 г. криптовалутата EOS постигна исторически крайъгълен камък, като се превърна в първата в света “климатично положителна” мрежа. Това отличие означава, че EOS не само компенсира въглеродните емисии, но и активно премахва излишния CO2 от атмосферата, което е от полза за околната среда.

Преминавайки към октомври 2023 г., Фондацията EOS обяви очакваната дата на стартиране – 16 октомври, за версията v0.6.0 на EOS EVM (EOS Ethereum Virtual Machine). Тази виртуална машина и нейните смарт договори носят множество иновативни функции, които я позиционират като най-усъвършенствания софтуер, внедряван някога в рамките на EOS екосистемата.

Освен това значението на EOS крипто-климатичните позитиви демонстрира възможността блокчейн да съжителства хармонично с планетата и рентабилността. Също така, с предстоящото пускане на EOS EVM v0.6.0, интеграцията на EOS и Ethereum става по-достъпна, предлагайки на потребителите комбинираните предимства на двете мрежи.

Тъй като в началото на октомври монетата EOS държеше търговска стойност от $0.54, анализаторите смело прогнозираха скок до $1.21, подчертавайки трансформационния потенциал на тези развития в екосистемата EOS.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.