НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

09.12.2023 11:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути - VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) - показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

Първо, VC Spectra (SPCT) набра $2.4 милиона в частната си сийд продажба, а Filecoin (FIL) започна ново партньорство. Нека се впуснем в разглеждането на това как тези субекти оформят бъдещето на пазара на криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • VC Spectra (SPCT) иска да доминира на пазара на криптовалути, преживявайки впечатляващ ценови скок от 862.5%.
  • Filecoin (FIL) и партньорството с io.net предизвикват положителна тенденция на пазара.
  • Polkadot (DOT) преживява забележителен скок от 13.18% след новините за Polimec.

VC Spectra (SPCT) иска да доминира на крипто пазара с 862.5% скок на цената

VC Spectra (SPCT) си спечели име в света на децентрализираните финанси. Това е децентрализиран хедж фонд, който завладя инвеститорите с иновативните си функции. Тази платформа се отличава с уникалната си структура и възнаграждава потребителите с примамливи бонуси.

Тримесечните дивиденти и обратни изкупувания, получени от печалбите, генерирани от проницателните инвестиции на VC Spectra, подслаждат сделката за потребителите, които се ангажират с платформата. Освен това потребителите на VC Spectra (SPCT) се радват на ексклузивен достъп до нови ICO по време на сийд/частните продажби, както и на право на глас, за да участват активно в процесите на вземане на решения.

В основата на тази динамична екосистема е токенът SPCT – токен, изграден по стандарт BRC-20, който работи на блокчейна на Биткойн. Освен че служи като средство за обмен и улеснява децентрализираната търговия, VC Spectra (SPCT) играе важна роля в управлението на активи и покрива таксите за трансакции в платформата Spectra.

Дефлационният характер на SPCT, съчетан с механизъм за изгаряне, който намалява неговото обращение, добавя слой на оскъдност, засилвайки дългосрочното му стойностно предложение. Тъй като VC Spectra (SPCT) си проправя път през етап 5 на предварителната продажба, платформата демонстрира впечатляваща устойчивост и нарасна с забележителните 862.5% от създаването си.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Filecoin (FIL) и io.net Alliance

Скокът в цените на Filecoin (FIL) беше разпален от стратегическото партньорство с io.net, както беше обявено в изявление за пресата на 6 декември 2023 г. Това сътрудничество утвърди Filecoin (FIL) като посочен доставчик на графични процесори за io.net, което означава важен етап и за двете организации. Освен че е значимо развитие за io.net, партньорството предлага на доставчиците на услуги за съхранение ценна възможност да разширят сценариите си за използване и да увеличат потоците си от приходи.

След това съобщение Filecoin (FIL) отбеляза бичи тренд, като нарасна от $4.51 на 1 декември до $5.03 на 7 декември, отразявайки скок от 11.53%. Анализаторите прогнозират по-нататъшен положителен импулс за Filecoin (FIL), като до 14 декември се очаква увеличение с 5.77%, за да се достигне целева цена от $5.32. Поглеждайки в дългосрочен план, прогнозите за Filecoin остават бичи, с очаквана бъдеща цена от $27.88.

Polkadot (DOT) поскъпва с 13.18% след новините за Polimec

Според туит от Polkadot Insider на 3 декември 2023 г. блокчейнът се подготвя за предстоящото пускане на Polimec. Polimec е проект, който използва инфраструктурата на екосистемата Polkadot (DOT), като подчертава уникалните ѝ отличителни белези от други децентрализирани протоколи.

Една от основните характеристики е способността на Polkadot за истинска оперативна съвместимост и безпроблемно прехвърляне между веригите, което позволява обмен на различни данни и активи. Тази оперативна съвместимост е от съществено значение за насърчаването на стабилна екосистема за набиране на средства и за максимизиране на мрежовите ефекти чрез улесняване на взаимодействието с различни блокчейни.

Това е добра новина за Polkadot (DOT), който преживя мечи реакции от страна на търговците, въпреки че се намира в зелената зона. Цената на Polkadot (DOT) реагира положително на съобщението за Polimec, като цената на Polkadot се повиши от $5.54 в деня на съобщението на 3 декември до $6.27 на 7 декември. Това е увеличение с 13.18%.

Анализаторите също така прогнозират бича тенденция за цената на Polkadot в дългосрочен план. Очаква се стойността на монетата да достигне $11.85 през 2024 г., което е 89% ръст спрямо настоящата цена на Polkadot от $6.27.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.