НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути, които могат да свалят Solana от трона през бичия цикъл на 2024

08.03.2024 13:28 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути, които могат да свалят Solana от трона през бичия цикъл на 2024

Биткойн ETF-ите достигат нови рекордни нива, привличайки вниманието на Гари Генслер от SEC. На фона на този хайп крипто сферата гъмжи от потенциални промени в играта.

Някои криптовалути показват признаци, че могат да се противопоставят на Solana в потенциалния бичи цикъл през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Разбирането на тези потенциални заплахи за трона на Solana е от решаващо значение за ориентирането в постоянно променящия се крипто пазар.

Предварителна продажба на BlastUP: Първият стартъп в екосистемата на Blast е в ход!

BlastUP е пионерски стартъп изграден на Blast, авангардното решение от втори слой, което бързо достигна $1 милиард обща заключена стойност (TVL), само за 35 дни. BlastUP стои в челните редици на финансовите технологии, като отстоява мотото “Растете по-бързо, печелете повече“.

С щателна проверка на проектите BlastUP гарантира, че до нейната екосистема достигат само проекти от най-висок ранг. Освен това платформата предлага възможности за пасивни доходи чрез стейкинг и farming, подчертавайки своята отдаденост на насърчаването на справедлива и възнаграждаваща среда.

Предварителната продажба на токени BlastUP тече и с всеки нов етап стойността им ще се увеличава. Текущата цена е фиксирана на $0.05, докато цената при листването на DEX ще бъде $0.1. Имайки това предвид сега може да е идеалният момент да закупите токени BlastUP на най-добрата цена с 50% отстъпка.

>> Изтеглете токените BlastUP сега за максимална възвръщаемост! <<

Докато BlastUP напредва, тя остава ангажирана със създаването на глобален център за общността на Blast, подкрепяйки стартъпи в ранен етап. Със своя ориентиран към общността подход и стремеж към иновации BlastUP бързо набира популярност в полза на всички участници в тази екосистема.

Пътната карта на BlastUP се простира до 2026 г., като обещава въвеждането на AI инструменти и пазар за общността, което допълнително ще обогати възможностите на екосистемата. Токенът BlastUP, крайъгълен камък на платформата, отключва достъп до многостепенни стартирания на IDO, стейкинг награди и ексклузивни предимства за лоялни клиенти.

>> Възползвайте се от шанса да растете по-бързо и да печелите повече с BlastUP! <<

Впечатляващият ръст от 210% на SEI привлича вниманието; рисковете от отдръпване остават

Неотдавнашното представяне на SEI привлече вниманието на мнозина със значителния скок от 210% в рамките на един ден. Ако инерцията се запази, тя може да преодолее най-близката си съпротива, която в момента е $1.05, и евентуално да достигне втората съпротива при $1.27. В дългосрочен план, ако подкрепящите фактори останат стабилни, има потенциал да се откъсне от 100-дневната си проста пълзяща средна стойност от $0.61.

Въпреки това е жизненоважно да се помни, че всяко покачване идва с потенциални отдръпвания. Значителното покачване на стойността на SEI може да предизвика разпродажби, които да повлекат цената надолу към най-близкото ниво на подкрепа от $0.60 или дори по-ниско към второто ниво на подкрепа от $0.36. Също така, тя се търгува близо до 10-дневната си проста пълзяща се средна ($0.83); потапяне под нея може да сигнализира за мечи краткосрочен тренд.

Optimism преодолява съпротивата и показва дългосрочна положителна тенденция

Текущата цена на Optimism от $4.66 отразява положителните пазарни настроения, а криптовалутата успешно премина най-близкото си ниво на съпротива от $4.32. С малко инерция тя потенциално би могла да достигне втората съпротива на ниво $4.95. В съчетание с препоръчаното действие за “покупка” от MACD и простите пълзящи средни както на 10-дневната ($4.06), така и на 100-дневната ($3.20), дългосрочните перспективи изглеждат окуражаващи.

От друга страна, не бива да пренебрегваме възможните спадове до най-близкото ниво на подкрепа от $2.95 или дори до $2.20. Като се имат предвид неутралните съвети от RSI и стохастичния RSI, краткосрочните рискове съществуват. Независимо от това, цялостната пазарна посока изглежда бича, при условие че се използват внимателни и разумни стратегии.

Планът за намаляване на таксите на Polygon може да повиши цената

Планът за намаляване на таксите на Polygon може да доведе до повишаване на цената. При текущ курс от $1.17 пазарните показатели изглеждат оптимистични. Преодоляването на първата съпротива при $1.13 е постижимо, като е възможно да се докосне до втората при $1.27. Дългосрочната средна стойност (100 дни), превишаваща краткосрочната (10 дни), подкрепя този случай.

От друга страна, въпреки че както MACD, така и простите пълзящи средни препоръчват покупка, това не е безотказно. Значителна пазарна волатилност може да изтегли MATIC надолу до най-близкото ниво на подкрепа от $0.82 или дори до втората подкрепа при $0.63. Затова е разумно да се възприеме предпазливо балансиран подход.

Заключение

Съчетавайки техническите иновации с участието на общността, успешната предварителна продажба на BlastUP предполага, че тя има потенциал да се превърне в значителен играч в бичия пазар през 2024 г. Макар че други криптовалути като SEI, Optimism и Polygon показват обещаващо развитие, стабилната основа на BlastUp в рамките на екосистемата на Blast я прави убедителен избор сред дългосрочните инвеститори. Въвеждането на AI инструменти и на пазар за общността може допълнително да подхрани възхода на BlastUP. В крайна сметка ориентирането в крипто пазара изисква внимателна оценка на претенденти като BlastUP.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.