НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за наблюдение през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

24.04.2024 8:55 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за наблюдение през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

Един от проектите, които напълно се вписват в това описание, е Castula (CNK) Network – нова многоверижна DEX платформа, която наскоро започна предварителната продажба на токени.

Междувременно Avalanche (AVAX) може да се похвали със стабилна инфраструктура и мащабируемост, които я нареждат сред най-добрите избори за разработчиците.

Stacks (STX), от една страна, се фокусира върху въвеждането на децентрализирани приложения (dApps) в мрежата на Биткойн, предлагайки уникална стойност на потребителите. Мрежата Maker (MKR), в своя случай, е пионер в децентрализираното емитиране на стабилни монети със своя токен, докато Injective предлага децентрализирана търговия с деривати.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


А сега нека се разгледаме представянето на всяка от тези топ DeFi монети, като започнем с мрежата Castula.

Castula Network (CNK): Нова представа за най-добрия избор на DeFi монети за високи печалби през 2024 г.

Castula Network (CNK) стартира своята фаза на предварителна продажба, започвайки пътуване, което ще премине през седем етапа. В този първоначален етап родните токени на платформата, CNK са достъпни за $0.1 всеки, а инвеститорите могат да очакват до 20% увеличение в следващия етап, в който CNK ще бъде на цена от $0.12.

С текущата предварителна продажба на Castula Network инвеститорите могат да се включат рано, за да се възползват от обещаващия потенциал на DeFi проекта. Платформата е фокусирана върху това DeFi секторът да бъде лесен за използване и безопасен за всеки, който иска да се включи в крипто света. DeFi платформата за обмен е една от най-важните характеристики на Castula Network, която позволява на потребителите да обменят и суаповат различни криптовалути без KYC проверка.

Мрежата Castula има за цел да опрости проблемите, свързани с децентрализираните финанси, като например измамите, и ограниченията на активите, които пречат на широкото приемане от потребителите. Освен това тя ще предлага и други DeFi инструменти за, като например крипто портфейл без задължителни проверки и инструмент за проследяване на портфейли, които помагат на търговците в тяхното DeFi пътуване.

Основният фокус на Castula Network е да направи DeFi по-достъпна за по-широка аудитория, като същевременно даде приоритет на сигурността и удобството на потребителите. По-специално, анализаторите прогнозират, че CNK токена може да нарасне 10Х, след като бъде регистриран на големи борси, което допълнително подчертава потенциала за растеж на Castula Network за ранните купувачи.

Avalanche (AVAX) се стреми към нови върхове до второто тримесечие, приключвайки на фона на спадовете.

Avalanche (AVAX) привлече вниманието заради стабилната си инфраструктура и мащабируемост, което го прави предпочитан избор за разработчиците, изграждащи DeFi приложения. Въпреки неотдавнашните пазарни колебания, Avalanche запази позицията си на топ DeFi монета благодарение на силните си основи и разрастващата се екосистема. Цената на Avalanche се понижава от март насам, като през последния месец отчита спад от 26%, а през миналата седмица ръст от 12%.

Стойността на AVAX наскоро се понижи, вероятно поради намаляване на търговската активност, тъй като седмичната му цена се търгуваше между $39.49 и $34.74. Това направи инвеститорите по-малко уверени и доведе до понижаване на цената му, като се търгува около $39 към момента на писане на статията. Но експертите смятат, че AVAX скоро ще се върне нагоре, може би дори по-високо от преди, до края на второто тримесечие на 2024 г.

Може ли Stacks (STX) да достигне $3.7 през следващите месеци?

Обръщайки внимание на Stacks (STX), този токен се бори със спадове в ценовата си графика. Със своя фокус върху въвеждането на децентрализирани приложения (dApps) в мрежата на Биткойн, Stacks предлага уникално предложение за стойност, което намери отклик сред инвеститорите. Въпреки неотдавнашните си ценови движения Stacks остава обещаващ претендент в DeFi пространството.

Цената на STX се покачи с близо 20% през миналата седмица, след като се търгуваше от $2.4 до $2.87. По подобен начин месечната ѝ графика спадна с над 18%, което води до възможността корекцията да не приключи скоро. Според анализаторите Stacks може да се възстанови по-бързо и да надмине годишния си връх, достигайки $3.7 до края на 2024 г.

Maker (MKR) се откроява сред топ DeFi монетите въпреки последните седмични спадове

Следва Maker (MKR), познат DeFi токен, който наскоро се отдръпна от месечния си връх от $4,000 и се търгува около $3,156. Maker играе ключова роля на DeFi пазара, като предлага стабилност и ликвидност на потребителите. Въпреки че е изправен пред предизвикателства като регулаторни проверки, Maker остава ангажиран с демократизирането на финансите чрез децентрализирано управление и емитиране на стабилни монети.

Ако погледнем графиката й от началото на годината, цената на Maker отбеляза забележително увеличение от 78%, като се търгуваше от едва $690 до 2,952 към момента на писане на статията. Дневната ѝ графика обаче показва по-скромен скок от 3%.

Injective (INJ) се стреми да достигне нови върхове въпреки неотдавнашния спад на цените

Injective (INJ) е друга топ DeFi монета, която привлече вниманието на инвеститорите. Като децентрализиран протокол за обмен на деривати, Injective позволява на потребителите да търгуват с широк спектър от активи без посредници. Със своя фокус върху мащабируемостта и оперативната съвместимост Injective се позиционира като ключов играч в DeFi пейзажа.

Цената на Injective бележи спад в стойността си, като месечната ѝ графика показва понижение от 18%. През изминалата седмица обаче цената на Injective отбеляза ръст от близо 10%, като се търгуваше в седмичен ценови диапазон от $25 и $28. Според ценовите му графики родният токен INJ може да се нуждае от пробив, за да достигне нови върхове. Независимо от това, през последната година се наблюдава значително увеличение от над 190%, което предполага силен интерес към токена.

Заключение

Всяка от тези топ DeFi монети, включително Castula Network (CNK), Avalanche (AVAX), Stacks (STX), Maker (MKR) и Injective (INJ), предлага разнообразни характеристики, които допринасят за растежа и разширяването на DeFi екосистемата. Независимо от пазарните колебания, тези проекти са известни с непрекъснатите си иновации, разширявайки границите на възможностите в областта на децентрализираните финанси.

Междувременно Castula Network, която може да се превърне в най-добрият избор за инвеститорите, търсещи проекти в етап на препродажба с потенциал за дългосрочен растеж, е на път да направи голям дебют през следващите месеци. Със своите лесни за използване функции и обещаващ старт на предварителните продажби Castula Network е добре позиционирана да се насочи към върха на DeFi пространството през следващите години и да се издигне до нови висоти.

Присъединете се към предварителната продажба на Castula Network сега:

Уебсайт:  https://castulanetwork.com/

Telegram: https://t.me/CastulaNetwork

Twitter: https://twitter.com/CastulaNetwork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.