НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. - Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

Диверсифицирането на крипто портфейл е разумна стратегия за управление на риска и използване на потенциалните възможности на крипто пазара.

С наближаването на четвъртото тримесечие на 2023 г. нека разгледаме три известни криптовалути, които могат да ви помогнат да диверсифицирате авоарите си: Shiba Inu (SHIB), XRP (XRP) и обещаващата новодошла криптовалута Kangamoon (KANG).

Не пропускайте предварителната продажба на Kangamoon (KANG) – запазете си място!

Развитието на Shiba Inu прави SHIB добра покупка

Пусната на пазара през август 2020 г., Shiba Inu първоначално привлече вниманието на масовия потребител по време на ценовата си експлозия през 2021 г. През 2023 г. обаче Shiba Inu се стреми да преоткрие себе си с добавянето на полезност към екосистемата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През август монетата Shiba Inu стартира своята мрежа от втори слой – Shibarium. След старта на Shibarium проектът се подготвя да стартира други проекти, които биха могли да доведат до повишаване на цената на Shiba Inu.

Сред тези проекти са ShibaSwap 2.0, нов токен, TREAT, Shibahub и платформа, в сектора на метавселената. Крипто експертите прогнозират, че цената на Shiba Inu може да се повиши значително, тъй като проектът ще стартира през четвъртото тримесечие.

>>>>> Посетете предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес <<<<<

Прогнозите са XRP да поскъпне през четвъртото тримесечие

Ripple, компанията създала XRP, е в пререкания с Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) в продължение на почти четири години. След спечелването на делото от Ripple през юли, регулаторът подаде молба за преразглеждане на случая, което доведе до спад на цената на XRP.

Въпреки това крипто анализатор, познат като “Jungle Inc 2.0”, отбеляза, че делото може да се обърне в полза на Ripple. Ако това се случи, цената на XRP се очаква да се повиши, като много анализатори прогнозират цел над $1.

От друга страна, ако SEC спечели обжалването, монетата XRP може потенциално да поевтинее с 30-40%, губейки в този процес подкрепата от $0.400. Въпреки това, последните тенденции по делото дават по-голям шанс на Ripple да спечели делото – бичи изход за алткойна.

Новата P2E игра Kangamoon привлича вниманието на геймърите

Блокчейн игрите са един от най-бързо развиващите се сектори в крипто индустрията, като се очаква да поддържат съставен годишен темп на растеж (CAGR) от 17.93% до 2028 г. В този вълнуващ сектор Kangamoon привлече вниманието на много геймъри с новата си концепция.

Тази нова блокчейн Play-to-Earn (P2E) игра на тема бокс, вплита елементи на меме монети за по-вълнуващ геймплей. В създавания виртуален свят играчите ще се отправят на пътешествие, влизайки в ролята на Kangamoon – духовито кенгуру със страст към спорта.

Играчите ще печелят награди в дигитални активи и колекционерски предмети за участие в битки и турнири във виртуалния свят на играта. Освен това ще могат да развиват и персонализират своите аватари, като подобряват силата, уменията и специалните им способности, за да увеличат шансовете си за победа.

Kangamoon привлече интереса както на P2E геймърите, така и на инвеститорите, като съчетава реални игрови приложения със стабилна общност от любители на меме монети. Понастоящем проектът е в първия си етап на предварителна продажба, а валутата на неговата екосистема, KANG, се продава на дребно на цена от $0.005 за токен.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.