НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалутата, определяна за Dogecoin (DOGE) на 2024 г. надмина $2,000,000 в предварителна продажба

09.03.2024 10:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутата, определяна за Dogecoin (DOGE) на 2024 г. надмина $2,000,000 в предварителна продажба

Най-голямата меме монета в крипто пространството, Dogecoin (DOGE), отбеляза експоненциален растеж от 2020 г. насам.

През 2021 г. DOGE показа масивен скок до исторически максимум от $0.68 в рамките на няколко месеца. Въз основа на класацията на CoinMarketCap тя вече е на 9-о място с пазарна капитализация от $24.3 милиарда.

DOGE е водещ печеливш с изключителното си представяне в неотдавнашното рали на пазара на мемета. Въпреки бичите настроения около DOGE, инвеститорите остават да спекулират поради неотдавнашните мечи тенденции от страна на меме монетата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като цялостният пазар на меме токени изглежда е изправен пред разпродажби и намаляващ пазарен обем, инвеститорите смятат, че лудостта по меме монетите може да приключва. Такива мрачни трендове при водещите меме монети подтикват инвеститорите да проучат други инвестиционни възможности с огромен потенциал.

Algotech се готви за поразителен растеж, подобен на скока на Dogecoin през 2021 г.

Много експерти проявяват загриженост относно меме монетите поради липсата на вътрешна стойност и солидни основи. Dogecoin не се подчинява на тази позиция, имаййки предвид, че е една от най-нашумелите меме криптовалути, която винаги е в заглавията на крипто пространството. Тъй като DOGE е подкрепен от влиятелни фигури, той успя да се задържи сред най-популярните криптовалути в света.

Благодарение на отдадената си общност DOGE е считана за потенциална инвестиция, а цената ѝ се е увеличила в дългосрочен план. Освен това, поради бързата скорост на транзакциите и отчетливата ѝ пазарна позиция, много инвеститори я смятат за добър избор за дългосрочна инвестиция.

Забелязва се обаче, че един нововъзникващ DeFi проект, Algotech, прави паралели с уникалното пазарно предложение на Dogecoin и масивния трафик. TradFi платформата на Algotech предлага вълнуващо стойностно предложение за инвеститорите благодарение на дефлационното си предлагане. С изчерпването на офертата за предварителна продажба се очаква стойността на монетата да се покачи поради нарастващото търсене.

Очаква се Algotech да нарасне с 300%, надминавайки безпрецедентния ръст на Dogecoin

Algotech се очертава като обещаваща възможност за инвеститорите благодарение на уникалното си TradFi предложение. След като показа изключителни резултати в частната предварителна продажба, проектът разтърси пазара с публичен кръг на предварителна продажба, достигнала $2 милиона в рамките на две седмици. Анализаторите смятат, че Algotech има обещаващо бъдеще и че през 2024 г. може да надмине значителните печалби на утвърдени проекти като DOGE.

Платформата за алгоритмична търговия използва усъвършенствано машинно обучение, за да даде възможност на трейдърите. Ангажиментът на Algotech към футуристични стратегии като хеджиране, подкрепен от значителни инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, я позиционира като огромна сила в индустрията.

Дефлационната ERC-20 монета също така е подкрепена от солидни токеномики, които гарантират непрекъснати реинвестиции в развитието в подкрепа на растежа на платформата за търговия. Ангажиментът на ALGT към иновациите гарантира прозрачност, мащабируемост и удобни за потребителите преживявания.

Проектът опроверга пазарните очаквания, като разпродаде над 45 милиона ALGT токена, достигайки 5,000 уникални притежатели за две седмици. Понастоящем предварителната продажба се радва на голямо търсене, тъй като инвеститорите бързат да закупят токени ALGT за $0.06. На следващия етап цената ще се повиши до $0.08. Очаква се токените да поскъпнат над $1, след като проектът бъде листван на големите борси, което предвижда 300% печалба за ранните инвеститори.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.