НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалутата, която поражда вълнение заедно със Solana и Ethereum: Furrever

 Token и нейният ограничен по време 25% бонус

08.06.2024 13:49 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутата, която поражда вълнение заедно със Solana и Ethereum: Furrever

 Token и нейният ограничен по време 25% бонус

С раздвижването на крипто сектора през юни тази година, инвеститорите поглеждат към проектите, които може да им предоставят добра възвръщаемост.

Сред главните претенденти за потенциални двукратни печалби са Solana (SOL) и Ethereum (ETH), известни със своята пазарна доминация и непоклатимо качество.

Друг обещаващ нов участник, Furrever Token (FURR), който предлага 25% бонус за нови покупки до 10 юни, привлича доста внимание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази статия разглежда единствените по рода си качества и перспективите за развитие на тези монети.

Доверие в растежа на Bitcoin, Ethereum и Solana

Създателят на книгата „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки изрази бичата си гледна точка за три криптовалути в X (Twitter) в сряда. Той предлага Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL). “Богат татко, беден татко” може да бъде книга от 1997 г., написана в съавторство от Кийосаки и Шарън Лехтър. Тя е в списъка на бестселърите на Ню Йорк Таймс в продължение на повече от шест години. Продадени са над 32 милиона екземпляра от книгата на повече от 51 езика в повече от 109 страни.

В публикацията си Кийосаки сподели очакването си, че цената на Bitcoin може да достигне $350,000 през август, като подчерта, че тази цифра е теоретична и е само очакване, а не подвеждащо твърдение.

Той поясни:

Това е прогноза. Това е спекулация. Това е мнение, но не е лъжа. Това е стръв за подлизурковци, но не е лъжа, защото всяка прогноза за бъдещето не е лъжа. Искам $350,000 за BTC да стане факт и искам да е истина… но това е само прогноза.

Във всеки случай той изрази увереността си, че BTC ще постигне тази цел през тази година:

Убеден съм, че Bitcoin ще достигне $350,000 някъде през 2024 г., но това е само цел, мечта и желание.

Методологията на спекулациите на популярния автор включва набавянето на още Bitcoin, Ethereum и Solana поради убедеността му в потенциалното нарастване на цените им.

„Продължавам да купувам повече Bitcoin, Ethereum и Solana, защото съм напълно сигурен, че цените им ще продължат да растат.“

Furrever Token: Ограничена по време оферта за бонус от 25 %

В разгара на съсредоточаването на пазара върху Solana и Ethereum, Furrever Token (FURR) издълбава своя специалност с единствена по рода си комбинация от парични възможности и забавление. Това, което отличава Furrever Token, е неговата тема на дигитални котки и ограничена по време оферта:
инвеститорите могат да увеличат притежанията си с 25%, като използват бонус кода FURR25 до 10 юни 2024 г.

Ето как може да заявите наградата си:

  1. Посетете страницата за покупка на Furrever Token.
  2. Въведете бонус кода FURR25 по време на покупката.
  3. Незабавно ще получите 25% допълнителни токени Furrever!

Към настоящия момент, оценяван на $0.000732, Furrever Token гарантира до 15Х възвръщаемост, което го прави примамлив избор за инвеститорите, които искат да диференцират портфейлите си. Токеномиката е добре структурирана, като 65% от всичките 9 милиарда токена са достъпни сред предварителната продажба, 25% се разпределят за децентрализирани сделки (DEX), а 10% се запазват за екипа, заключени за една година, за да се гарантира дългосрочна ангажираност и стабилност.

Ако инвестирате $1,000 във Furrever Token днес

С $1,000 можете да закупите около $1,366,120 токена. С бонуса от 25% получавате още 341,530 токена, с което общият Ви брой достига приблизително $1,707,650. Ако приемем, че цената на токена остава същата – $0.000732, до края на юни инвестицията ви ще струва около $1,250. Този бонус не само увеличава притежаваните от вас токени, но и повишава стойността на инвестицията ви в разрастващата се екосистема на Furrever Token.

Ангажираността на общността на Furrever Token е друг важен момент. Разширението насърчава топла и гостоприемна среда, като динамичните медиатори в официалния канал на Telegram се грижат за проблемите незабавно и поддържат високи нива на взаимодействие. Този подход, насочен към общността, в съчетание с ангажиращата естетика и забавните компоненти на токена, прави Furrever Token отличник в крипто пространството.

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да станете част от този енергичен проект.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.