НАЧАЛО Прессъобщения

Криптоактиви под радара: Bitcoin Cash и Mina са засенчени от изненадваща монета

ноември 1, 2023 15:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптоактиви под радара: Bitcoin Cash и Mina са засенчени от изненадваща монета

На фона на еволюцията на пазара на криптовалути, VC Spectra (SPCT) се издигна като предпочитан избор за DeFi инвестиции, засенчвайки топ алткойни като Биткойн Кеш (BCH) и MINA.

Какви са последните новини за тези топ криптовалути? Нека чуем мнението на експертите от индустрията.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Очаква се Bitcoin Cash (BCH) да поевтинее до $230.55 до края на ноември.
  • Анализаторите очакват MINA да поевтинее до $0.23 до края на ноември.
  • VC Spectra предостави на ранните инвеститори 587.5% възвръщаемост на инвестициите в етап 4 на текущата си публична предварителна продажба.

Може ли Bitcoin Cash (BCH) да остане бичи през ноември?

На 17 август Tether обяви, че прекратява поддръжката си за Omni, слоя за Биткойн, използван за преводите на USDT. Освен това Tether заяви, че вече няма да поддържа SLP имплементации на Bitcoin Cash (BCH). След тази новина за BCH поскъпна с 33.55% от $184.45 на 17 август до $246.33 на 29 октомври.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Що се отнася до прогнозата за цената на Bitcoin Cash, експертите смятат, че BCH е готов за потенциално по-нататъшно покачване до ноември. Ако BCH успешно пробие непосредствената съпротива на $250.15 и задържи позицията си над това ниво, eкспертите смятат, че цената на Bitcoin Cash може да нарасне до $259.25.

От друга страна, мечите анализатори на BCH съветват инвеститорите да следят пълзящите средни стойности. Ако цената на Bitcoin Cash спадне под 10-дневната пълзяща средна, това може да доведе до обръщане на тренда. При този сценарий тези анализатори на BCH смятат, че цената на Bitcoin Cash може да спадне до $230.55 до ноември.

MINA е изправена пред низходящ тренд през ноември

На 11 юли Upbit, най-голямата южнокорейска борса, пусна на пазара търговската двойка BTC/MINA. Upbit също така обяви, че депозити за тази двойка се приемат само от протокола Mina и не могат да се правят от други съвместими вериги, като например веригата BNB.

След тази новина MINA нарасна, както се очакваше, повишавайки се от $0.45 на 11 юли до $0.62 на 29 октомври. Това движение отрази скок от 37.78% в цената на MINA.

MINA се възползва от нарастващата популярност на ZK-rollup технологията, за която мнозина предвиждат, че има потенциал да революционизира цялата блокчейн екосистема в бъдеще. В резултат на това много експерти смятат, че цената на тази DeFi монета може да се повиши до $1 до края на ноември.

От друга страна, мечите анализатори не са толкова позитивни в ценовите си прогнози. Според тях техническите индикатори, като Ichimoku Cloud и MACD, предвиждат, че MINA може да се намира в низходящ тренд до ноември. Ето защо те поредполагат, че монетата може да поевтинее до $0.23 до края на ноември.

А сега нека видим какво казват експертите за VC Spectra (SPCT) и нейните новаторски предложения.

VC Spectra (SPCT): Изгряваща звезда сред новите DeFi проекти

VC Spectra (SPCT) бързо се издигна до известност сред водещите DeFi проекти, привличайки вниманието на съобразителни инвеститори, които търсят печеливши възможности в пространството на криптовалутите.

В основата си VC Spectra (SPCT) функционира като децентрализиран хедж фонд, отличаващ се с използването на изкуствен интелект и други авангардни технологии за идентифициране и инвестиране в доходоносни перспективи в областта на блокчейн. Този подход е подкрепен от разнообразен набор от стратегии за търговия, които целят да оптимизират възвръщаемостта, като същевременно разумно управляват риска.

Комбинацията от иновативни характеристики позиционира VC Spectra (SPCT) като лидер в крипто сектора, отклонявайки погледа на инвеститорите от утвърдени токени като Bitcoin Cash (BCH) и MINA. Един от факторите за нарастващата популярност на предварителната продажба на VC Spectra е скокът в цената на токена, която отрази впечатляващо увеличение от 587.5% – от $0.008 на етап 1 до $0.055 на етап 4.

Този скок предизвика оптимизъм сред пазарните експерти, като прогнозите сочат, че VC Spectra (SPCT) е на път да достигне $0.080 до края на предварителната си продажба. Подобни прогнози предлагат примамлива възвръщаемост на инвестициите от 45% за инвеститорите, които закупят токена SPCT сега.

За да подслади допълнително сделката, VC Spectra (SPCT) примамва инвеститорите със значителен бонус върху всички депозити. Тези стимули, съчетани със стратегическите ѝ инвестиционни възможности, затвърдиха VC Spectra (SPCT) като предпочитана криптовалута за покупка сега.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.