НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

23.02.2024 12:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

С идването на края на предварителната продажба, която ще приключи на 28 февруари, крипто експертите спекулират дали Meme Moguls може да се конкурира с PepeFork при листването си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като някои експерти прогнозират 35х възвръщаемост, инвеститорите са развълнувани от потенциала на монетата Meme Mogul. 

PepeFork поскъпва с 467% през февруари 

PepeFork е нова монета, която е спин-оф на Pepe. Пусната на пазара в края на януари 2024 г., меме монетата достигна исторически връх от $0.0000005122 на 2 февруари. След този скок цената на PepeFork се понижи с 45%, а цялостната ѝ търговска активност се срина само няколко седмици след първоначалното ѝ увеличение. Сега обаче PepeFork се възстановява. 

По данни на CoinMarketCap стойността на PepeFork се е увеличила с над 400% през февруари, надминавайки повечето меме монети, включително Pepe. Това драматично рали доведе до увеличаване на дневния обем на търговията с PepeFork до $10.13 милиона към онзи момент, тъй като хиляди инвеститори се стремяха да се възползват от потенциалния растеж на меме монетите. 

Макар PepeFork да предлага стабилна възвръщаемост, на проекта му липсват реална функционалност и приложения. Като форк на меме монета, PepeFork е напълно зависим от пазарните тенденции. Ако пазарът навлезе в нова меча серия, PepeFork може да рискува да обърне тренда си и така да се превърне в поредната провалена меме монета. 

Може ли Meme Moguls да надминат PepeFork?

Meme Moguls е един от големите претенденти, които имат желание да се превърне в следващия голям проект на пазара на меме монети. За разлика от други такива монети, Meme Moguls предлага доста функционалност и процъфтяваща екосистема, давайки възможност на своята аудитория, като я учи как да изгражда богатство. 

По време на предварителната си продажба функционалният токен на Meme Moguls, $MGLS, отбеляза възвръщаемост от 90%. Според експертите обаче това може да е върхът на айсберга. След листването му на Uniswap следващата седмица експертите прогнозират, че MGLS токените могат да последват сегашния си ръст с 35х скок. До края на 2024 г. ценовите оценки сочат, че $MGLS може да премине $0.19.

Основната характеристика на Meme Moguls е нейният виртуален борсов пазар, базиран на мемета. Тази фондова борса съчетава мемета и инвестиране, за да създаде уникално гейминг изживяване. Тук инвеститорите могат да изграждат виртуални портфейли, да търгуват с активи, да се състезават в турнири и да общуват с други играчи в оживена екосистема. 

Тази екосистема ще бъде представена чрез предварителен преглед на играта, преди Meme Moguls да бъде регистрирана. На 11 март Meme Moguls ще започне фаза 1 от пускането на играта. Това събитие не само се очаква да повиши допълнително цената на $MGLS токените, но и да привлече хиляди нови инвеститори към екосистемата на Meme Moguls. 

Тъй като в момента токените се продават на цена от едва $0.0036, сега е идеалният момент инвеститорите да се включат. Тези, които закупят сега, все още ще могат да спечелят награди от предварителната продажба, а също така ще могат да увеличат възвръщаемостта си, преди тази вълнуваща нова меме монета да се изстреля нагоре. 

За повече информация относно предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS): 

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.