НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто възстановяване през 2024 г: Обещанието за възвръщаемост на инвестициите в Bitcoin (BTC) и Ethreum (ETH), предпродажбата на Furrever Token (FURR) завладява пазара03.04.2024 13:13 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто възстановяване през 2024 г: Обещанието за възвръщаемост на инвестициите в Bitcoin (BTC) и Ethreum (ETH), предпродажбата на Furrever Token (FURR) завладява пазараВ епоха, в която пейзажът на дигиталните валути непрекъснато се развива, се открояват три токена, всеки от които маркира своя територия в огромните пространства на пазара на криптовалути.

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), титаните на крипто света, в момента се движат в бурни води, изправени пред значителни спадове, които оспорват тяхната доминация. Междувременно един новак, Furrever Token (FURR), надига вълни със своя уникален подход, целящ да издълбае ниша в сърцата на инвеститорите и ентусиастите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия се разглеждат последните резултати на BTC и ETH, съпоставени с нарастващата привлекателност на FURR, като се хвърля светлина върху динамичните промени в крипто екосистемата.

Bitcoin (BTC) се понижава с 5%, тъй като надеждите за намаляване на лихвите от страна на Фед отслабват, а търсенето на ETF се забавя

В разгара на последните пазарни събития, засягащи сектора на криптовалутите, Bitcoin (BTC) преживява значителен спад, като стойността му се понижи с 5% до $66,500 през последните 7 дни, поради различни фактори. Този спад се дължи главно на намалените очаквания за намаляване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв на САЩ и на спада в търсенето на борсово търгувани фондове (ETF). Намалената вероятност за намаляване на лихвените проценти от страна на Фед доведе до повишаване на доходността на американските държавни ценни книжа и укрепи долара, като по този начин намали интереса на инвеститорите към по-рискови активи и повлия на инерцията на ралито на пазара на криптовалути през тази година.

Освен това след Великденските празници институционалните инвеститори разпродадоха Bitcin от ETF, което се отрази забележимо на цената на Bitcoin. Например само на 1 април инвестиционният фонд Grayscale отбеляза продажби на стойност $302.6 милиона. Базираната в Сингапур финансова компания QCP Capital предупреди за засилващ се мечи натиск на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни разпродажби на Bitcoin и други криптовалути поради мащабни ликвидации на платформи като Binance.

Тъй като Bitcoin се бори с намаления интерес към американските ETF-и и намаляващите очаквания за облекчаване на паричната политика на Федералния резерв на САЩ, той отбеляза 5% седмична загуба, спадайки под границата от $67,000. Към обяд цената на Bitcoin спадна до $66,000, докато Ethereum също отбеляза 6% спад за последни 7 дни, търгувайки се на ниво от $3,340.

Откакто достигна най-високата си стойност от $73,798 в средата на март, Bitcoin е загубил повече от 10% от стойността си. Общата пазарна капитализация на криптовалутите възлиза на $2.52 трилиона, като пазарната капитализация на Bitcoin е $1.31 трилиона, а на Етериум – $402 милиарда.

Предизвикателства пред Ethereum (ETH), тъй като несигурността на пазара продължава

Понастоящем Ethereum (ETH) се лута в несигурни води в условията на нестабилен пазарен пейзаж на криптовалути. Неотдавнашният спад в стойността на Bitcoin се отрази неблагоприятно на по-широкия пазар, включително и на Ethereum. Опитите за пробив на нивото на съпротива от $3,650 засега са неуспешни, което предизвиква безпокойство сред инвеститорите.

Цената на Ethereum претърпя рязък спад, след като беше категорично отхвърлена на нивото от $3,650, като падна под границата от $3,550, а впоследствие се потопи под $3,500 и $3,450. В крайна сметка тя достигна решаващата зона на подкрепа при $3,320. Изглежда обаче, че има лъч надежда, тъй като цената показва признаци на леко възстановяване, като понастоящем се колебае над $3,360. И все пак борбата остава, тъй като търговията под $3,500 и 100-часовата проста пълзяща средна представлява съществена пречка за бичи обрат.

Ethereum е изправен пред непосредствена съпротива на ниво $3,400, а значителна бариера е $3,420 в близост до трендлинията. Преодоляването на нивото на съпротива от $3,450 може да доведе до повишаване на цената, въпреки че преодоляването на съпротивата от $3,650 е жизненоважно за всяко значително възходящо движение, което евентуално може да доведе до цел от $3,720. За по-нататъшно напредване може да се наложи да бъде тествано нивото от $3,880.

В краткосрочен план пътят на Ethereum изглежда изпълнен с несигурност. Ако не успее да преодолее съпротивата от $3,420, това може да подскаже за потенциални по-нататъшни спадове, като подкрепата първоначално е на $3,320. Спад под тази стойност може да доведе до насочване на цената към по-ниски подкрепи при $3,250 и, което е изключително важно, при $3,220. Техническите индикатори клонят към мечи изглед, като часовият MACD показва загуба на инерция, а RSI се задържа под 50. Въпреки това пробив над съпротивата от $3,420 може да даде шанс за възстановяване на пазара.

Завладяване на крипто света: Furrever Token набира $614,000 преди старта с доставка на 9 милиарда токена

В разгара на пазарните сътресения, засягащи гиганти като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), Furrever Token (FURR) се очертава като отличник в света на криптовалутите, предлагайки лъч на иновация и топлина. На фона на променливата съдба на BTC и ETH, FURR се отличава с освежаващо различен подход, вливайки в крипто пейзажа доза радост и уникален тематичен фокус върху котките.

Това крипто начинание е нещо повече от транзакционна платформа; то е проект с мисия, предназначен да обогати крипто екосистемата с позитивизъм и чувство за общност. Чрез вдъхновената от дигитални котенца естетика, включваща стикери, емотикони и други очарователни визуални елементи, Furrever Token надхвърля границите на типичния блокчейн проект, предлагайки ангажиращо, радостно преживяване. Тази ангажираност надхвърля обикновената финансова инвестиция, като насърчава чувството за другарство и колективно щастие сред нарастващата база от потребители.

Стратегическата токеномика на Furrever Token е в основата на амбициозните му цели, като предлагането в обръщение е около 9 милиарда, а значителна част от тях са предназначени за предварителната му продажба. Тази структура е част от по-широката стратегия на FURR да постигне широко разпространение и лесен достъп за всички заинтересовани инвеститори, като същевременно се ангажира с високи стандарти за прозрачност и сигурност. Това включва одити на смарт договори и блокиране на екипни токени, за да се гарантира дългосрочна жизнеспособност и доверие.

Проектът вече показа своя потенциал и привлекателност за инвеститорите по време на фазата на предварителна продажба, като събра над $610,000 и показа силен пазарен интерес. С настоящата ценова точка, която предполага значителен потенциал за растеж, Furrever Token не се стреми само към финансова възвръщаемост, но и към създаване на жизнена, приобщаваща общност.

С напредването на Furrever Token към официалното му пускане на децентрализирани борси (DEX) като PancakeSwap, очакването в крипто общността се засилва. Тази следваща фаза обещава не само да разшири обхвата на FURR, но и да задълбочи ангажираността в неговата общност, подкрепена от органичен растеж и активно участие.

Появата на токена Furrever е свидетелство за развиващата се динамика на пазара на криптовалути, предлагайки ангажираща, сърдечна алтернатива сред волатилността на традиционните криптоактиви. Нейната комбинация от очарователно тематично съдържание, солидни икономически основи и ясна визия за радостна крипто общност превръща FURR в забележителен и обещаващ играч в пространството на дигиталните валути. С наближаването на старта си Furrever Token е готов не просто да се ориентира, а да процъфтява на крипто пазара, пленявайки инвеститори и ентусиасти с уникалния си чар и потенциал за значителен растеж.

Заключение

Докато крипто секторът се развива, неотдавнашните спадове на BTC и ETH подчертават присъщата на пазара волатилност и непредсказуемост. Въпреки тези предизвикателства, техните основополагащи роли в крипто пространството остават непоклатими, служейки като свидетелство за устойчивостта и трайната привлекателност на блокчейн технологията.

От друга страна, Furrever Token се очертава като глътка свеж въздух, обещавайки комбинация от финансови възможности и общностна радост, пример за което са успешната му предварителна продажба и иновативната му тема. Тъй като FURR се подготвя за официалното си пускане, той представя не само разнообразието от налични инвестиционни възможности, но и развиващата се крипто екосистема като смества функционалност, общност и настроения. В този променящ се пейзаж историята на BTC, ETH и FURR подчертава многостранния характер на крипто инвестициите, където както традиционните стожери, така и новите начинания се борят за внимание в постоянно разширяващата се дигитална икономика.

Разгледайте една от най-ексклузивните възможности за 2024 г. в етап на предварителна продажба:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram

Следвайте официалния акаунт на X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.