Home

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

15.06.2024 8:10 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

Той разпали чувството за златна треска сред китовете и интелигентните инвеститори в най-голямата предварителна продажба на токени, изградени на Етериум, тъй като прогнозира, че ETFSwap (ETFS) може да бъде следващият 1,000Х проект.

ETFSwap (ETFS): следващият 1,000Х крипто проект, който продава токените си за под $0.1

ETFSwap (ETFS) е революционна платформа за DeFi търговия, която трансформира крипто индустрията и ETF икономиката със своите ултрамодерни DeFi инструменти, които интелигентните инвеститори използват за постигане на рентабилност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Според доклад за крипто прогнози от популярен трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестиции в предварителна продажба, DeFi комуналните услуги на платформата ETFSwap (ETFS) са несравними и са двигател за нейния комунален токен, за да се превърне в следващият 1,000Х проект на крипто пазарите.

ETFSwap (ETFS) представя уникален DeFi пазар и платформа за търговия на интелигентни инвеститори и търговци, които желаят достъп до големи печалби, като инвестират в доста търсени криптовалути и токенизирани ETF-и, регистрирани на платформата. Използването на DeFi платформата за търговски и инвестиционни цели дава на инвеститорите достъп до тенденциозни горещи избори на токенизирани ETF, включително спот Етериум, Биткойн, стокови, пазарни и ETF с фиксирана доходност. Тези токенизирани ETF предоставят голяма стойност за инвестиции в индустрията, тъй като идват от най-добрите традиционни сектори, включително технологии, селско стопанство, енергетика и здравеопазване.

Функционалния токен ETFS, който може да се обменя в желана криптовалута и токенизирани инвестиции в ETF, е създаден, за да подпомага търговците и инвеститорите при инвестиционни покупки на ETF, за да получат търговски отстъпки и да плащат ниски такси за транзакции.

Освен това на трейдърите и инвеститорите е предоставен списък с ETF DeFi инструменти, които да им помогнат да извлекат максимална полза от своите инвестиции в ETF и да постигнат висок процент на успеваемост. Инструментите DeFi включват ETF скрийнът, филтер, търсачка и тракер. Интелигентните инвеститори използват тези инструменти, за да намерят най-добрите инвестиции в токенизирани ETF на пазара на ETFSwap (ETFS). Инструменти като скрийнръ и тракер са полезни инструменти, които инвеститорите използват, за да проверяват десетки регистрирани токенизирани ETF въз основа на различни инвестиционни критерии, като същевременно наблюдават рентабилността на ETF инвестициите.

Една от най-харесваните функции на DeFi платформата ETFSwap (ETFS) е нейната функция за стейкинг на активи. Стейкването на активи в платформата и осигуряването на ликвидност е изключително печелившо, тъй като отключва достъпа на интелигентни търговци и инвеститори до получаване на пасивен доход и изграждане на богатство. Също така, крипто търговците и инвеститорите получават невероятните 87% APR в доходността от стейкинг на активи в нейния ликвиден пул.

Сигурността и неприкосновеността на личния живот на потребителите са на най-високо ниво в DeFi платформата ETFSwap (ETFS), като е преминала през серия от строги одити на смарт договори от водещата световна компания за сигурност CyberScope.

Известен крипто търговец и милионер насочва печалбите си към актуалната предварителна продажба на ETFSwap (ETFS)

Топ пазарни експерти идентифицираха известния крипто търговец, който превърна първоначалната инвестиция от $2,000 в предварителна продажба в $20 милиона през 2021 г., за да прехвърли значителна част от нетната си стойност в актуалната предварителна продажба на ETFSwap (ETFS), която се разпродава се бързо в етап 2.

Крипто търговецът, който направи бичи прогнози за ETFSwap (ETFS) да бъде следващият 1,000Х бегач, отразява словото си с действия, тъй като инвестира милиони в предварителната продажба на ETFS с пълна гаранция за експоненциално мащабираща се възвръщаемост.

С прогнозата за 1,000Х рали на токена ETFS при пускането му на пазара се очаква крипто търговецът да превърне инвестицията си в токена ETF в милиард долара. Инвеститорите на дребно, интелигентните инвеститори и големите китове се наблюдават по-специално в FOMO по време на вирусната ICO предварителна продажба, за да не пропуснат променящите живота им печалби.

Заключение за ETFSwap като следващия 1,000Х участник в крипто сектора

Купуването по време на актуаланта предварителна продажба на ETFSwap (ETFS), продаваща се на подценена цена от $0.01831 по време на етап 2, изглежда като подарък. Институционалните играчи и умните пари се обръщат към нея като към инвестиция в сигурно убежище с потенциал за 1,000Х ръст на цената.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.