НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто шампионите на 2023 г: BNB, Shiba Inu (SHIB) и VC Spectra (SPCT)

септември 14, 2023 13:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто шампионите на 2023 г: BNB, Shiba Inu (SHIB) и VC Spectra (SPCT)

Докато се ориентираме в динамичния пейзаж на крипто пазара през 2023 г., трима забележителни претенденти се очертават като крипто шампиони на годината: Binance Coin (BNB), Shiba Inu (SHIB) и VC Spectra (SPCT). 

Тези дигитални активи предлагат уникални предимства на инвеститорите и бързо си проправят път като най-добрите DeFi проекти. 

А сега нека обсъдим какво прави Binance Coin (BNB), Shiba Inu (SHIB) и VC Spectra (SPCT) най-добрите криптовалути за инвестиране през 2023 г.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Binance Coin (BNB) се бори да намери подкрепа

Binance Coin (BNB) се сблъска със съдебното дело на SEC срещу Binance и други криптовалути през април 2023 г., което постави началото на мечи тренд за BNB.

На 27 август Binance предостави значителна сума от $1 милиард в BNB, за да привлече един милиард нови потребители в света на криптовалутите. 

Това съобщение получи незабавен и изключително положителен отговор от общността на BNB. В отговор на това цената на монетата, която се понижаваше от април насам, стана свидетел на забележително възраждане, повишавайки се от $205 на 22 август до $230 на 31 август.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки това цената на монетата BNB се понижи до $211 на 14 септември, главно поради стабилизирането на пазара. Все пак някои експерти прогнозират, че до края на септември цената на монетата BNB може да достигне $250.

Shiba Inu (SHIB) си проправя път към по-ниски върхове

Напоследък Shiba Inu (SHIB) преживя известни колебания, които предизвикаха безпокойство у инвеститорите. След забавеното пускане на Shibarium на 15 август Shiba Inu (SHIB) не получи отговора, който общността ѝ очакваше.

Имаше лъч надежда, тъй като мрежата Shibarium беше възобновена на 28 август и отбеляза рязък скок в приемането на портфейли, надхвърляйки 1 милион портфейла.

Освен това мрежата е регистрирала близо 156,000 транзакции към 8 септември. Този ръст в активността може да показва нарастващ интерес в общността на Shiba Inu (SHIB).

Прогнозата за цената на монетата предполага, че Shiba Inu (SHIB) може да поскъпне от $0.000007241 на 14 септември до $0.000008950 през октомври. Тази прогноза за цената на SHIB подчертава вярата на общността в потенциала на Shiba Inu, която се опитва да излезе от културата на меме монетите със своите постижения.

VC Spectra (SPCT) се стреми към пореден скок в четвъртия етап на предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) се подготвя за още един скок с наближаването на етап 4 от предварителната си продажба. VC Spectra (SPCT) вече създаде вълнение с впечатляващото си представяне в частната предварителна продажба, като набра $2.4 милиона и осигури значителна възвръщаемост на ранните инвеститори в публичната предварителна продажба.

Продължавайки напред, VC Spectra (SPCT) е уникален децентрализиран хедж фонд, който идентифицира потенциални инвестиционни проекти и генерира устойчив доход за своите инвеститори. VC Spectra (SPCT) използва екипи от рискови капиталисти и мениджъри на риска, за да проверява тези проекти и след това да прави изчислени инвестиции.

Освен това VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите ексклузивни права на глас, за да им позволи да участват в блокчейн процедурите и да поемат контрола, като по този начин наистина демократизира инвестициите.

В публичната предварителна продажба инвеститорите от етап 1 реализираха възвръщаемост на инвестицията от 212.5%, тъй като токена VC Spectra (SPCT) скочи от $0.008 до $0.025 в етап 2. Тъй като етап 3 продължава на цена от $0.025, а на хоризонта се задава етап 4 с прогнозна цена от $0.033, инвеститорите имат още една възможност за 32% печалба. 

Този продължаващ успех подчертава потенциала на VC Spectra (SPCT) като най-добрата криптовалута, в която може да обмислите да инвестирате, с 900% ръст от етап 1 до предстоящото пускане на големите борси на цена от $0.08, което предлага значителна възвръщаемост на инвестициите от 220% за настоящите инвеститори.

Освен това VC Spectra (SPCT) е удобна за начинаещи, за разлика от Shiba Inu (SHIB) и Binance Coin (BNB), което я прави една от най-добрите криптовалути за начинаещи.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.