НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто ръководство за юни 2024: Прогнози за възвръщаемостта на инвестициите в Solana, Bitcoin и динамика на пазара около Furrever Token

26.05.2024 12:32 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто ръководство за юни 2024: Прогнози за възвръщаемостта на инвестициите в Solana, Bitcoin и динамика на пазара около Furrever Token

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, основни монети като Solana (SOL), Bitcoin (BTC) и Furrever Token (FURR) са в челните редици на значими развития.

Solana се движи по пътя на спада с потенциал за възстановяване, Bitcoin е готов за растеж след регулаторните промени, а Furrever Token привлича вниманието с уникалния си дизайн на тема котка и впечатляващия успех на предварителната продажба.

В тази статия се разглеждат ценовите прогнози и пазарните тенденции за тези познати криптовалути в началото на юни.

Прогноза за цената на Solana: Какво може да предстои за алткойна през юни?

Екосистемата на Solana, продължава своя спад, като в момента се търгува на цена от около $166. През последния един ден SOL загуби 1.5% от стойността си. Оттук нататък това е още една индикация за тенденцията на корекция, която пазарът преживява в рамките на последните два дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прогнозите са, че криптовалутата ще се търгува на минимална стойност от $176 през юни 2024 г. Като се смята, че до края на годината средната цена на която ще се търгува алткойна ще варира около $192.

Въпреки това различни фактори ще бъдат налице за достигането на тези нива от страна на SOL един от тях е почти налице, а именно одобрението на Етериум ETF.

Прогноза за цената на Bitcoin: Коя посока ще поеме BTC?

Към момента на писане на статията флагманската криптовалута се търгува на цена около $69.150, което отразява 3% седмична печалба.

Цената на Bitcoin бе подкрепена от съобщенията за потенциалното одобрение на ETH ETF като от тогава насам се движи в тесен диапазон между $67,000 и $70,000.

Според Джак Малърс, главен изпълнителен директор на приложението Strike прогнозира, цената на Биткойн може да достигне седемцифрена стойност.

Той мисли, че все още сме в много ранна фаза от траекторията на Биткойн, като припомни, че публично е споделял вярата си, че криптовалутата ще достигне от $250,000 до $1 милион в този цикъл, в рамките на следващите 10 до 18 месеца.

Въпреки това, друг познат аналиатор, Rekt Capital сподели, че макар „опасната зона“ да е приключила, Биткойн все още може да претърпи спад с около 13% от настоящата си стойност.

Според него BTC обикновено навлиза в „опасната зона“ след халвинг събитието, когато възнагражденията на миньорите се намаляват наполовина, което води до значителни спадове. След като излезе от тази зона, Биткойн исторически преминава във фазата на „повторно акумулиране след халвинга“, характеризираща се с търговия в диапазон.

Furrever Token (FURR): Свежо и очарователно допълнение към пейзажа на криптовалутите

Furrever Token (FURR) бързо се наложи на претъпкания пазар на криптовалути, отличавайки се от утвърдени меме монети като Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) с очарователния си дизайн на тема котка. Задоволявайки нуждите както на любителите на котки, така и на криптовалутните ентусиасти, Furrever Token предлага уникално сърдечно изживяване, което използва универсалната привлекателност на котките, за да вкара ново усещане за наслада в света на криптовалутите.

Това значително постижение подчертава силното доверие на инвеститорите в бъдещето на токена. Освен това екипът е блокирал 10% от токените, за да подчертае ангажимента си към дълготрайността на проекта.

Furrever Token поставя висок акцент върху сигурността и спазването на нормативните изисквания, като Securi Lab извършва цялостни одити, за да гарантира надеждността му в крипто общността. Проектът също така поддържа активно и ангажиращо присъствие в общността, особено в Telegram, където е привлякъл близо 4,000 членове. Тази жизнена общност допринася за идентичността на Furrever Token като нещо повече от криптовалута; тя е движение към създаване на по-интерактивно и приятно крипто изживяване.

С наближаването на края на фазата на предварителна продажба нараства вълнението от предстоящия дебют на Furrever Token в PancakeSwap. Като се има предвид потенциалът за възвръщаемост до 15Х и текущата му търговска цена от $0.000648, Furrever Token е в добра позиция да спечели сърцата и портфейлите на крипто ентусиастите, предлагайки освежаваща алтернатива на по-традиционните меме монети.

За всякаква допълнителна информация или съдействие във връзка с Furrever Token, заинтересованите страни се насърчават да се свързват само чрез официалния канал за поддръжка на [email protected], за да се гарантира автентичността и да се избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.