НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто революцията е близо! Тези токени може да са готови да я поведат!

10.03.2024 14:13 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто революцията е близо! Тези токени може да са готови да я поведат!

Цената на Ethereum според някои експерти може да достигне $10,000 в пика на цикъла си. Това голямо пазарно движение силно се съгласува с настъпващата крипто революция.

Тъй като определени токени са готови да поемат водеща роля, потенциалният растеж на сектора на децентрализираните финанси (DeFi) допълнително подсказва за значителна промяна на парадигмата във финансовото пространство.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на BlastUP надхвърля $1 милион: В очакване на следващото голямо нещо в криптовалутите

BlastUP, премиерната стартова платформа на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите с главозамайващия си старт, набирайки над $1 милион за няколко седмици. Този проект създава еуфория и привлича нарастващия брой ранни инвеститори, които вече са признали високия му потенциал.

BlastUP се бори да постигне успех, като планира да даде възможност на AI и Web3 инструменти за бързо и качествено стартиране на стартъпи. Тя предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея.

Понастоящем BlastUP провежда четвъртия си етап на предварителна продажба, като предлага BlastUP токени на доста ниска цена. Купувайки тези токени сега на цена от $0.05, получавате голяма отстъпка от $0.05, тъй като цената при регистриране на крипто борсите е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на токени на BlastUP могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства от продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност за получаване на лихви чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad (стартова платформа за проекти) за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на общностен пазар.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да отключите ранните ползи <<

Jupiter показва обещаващо представяне с оптимистична дългосрочна перспектива на криптопазара

Неотдавнашното представяне на Jupiter наистина изглежда обещаващо. Настоящата цена от $0.75 дава силни аргументи, като е разположена съвсем перфектно между $0.81 и $0.68, съответно второто и най-близкото ниво на съпротива. Дългосрочната перспектива изглежда оптимистична, при условие че Jupiter се задържи над 10-дневната проста пълзяща средна от $0.64. Въпреки това, като се има предвид постоянно колебаещият се крипто пейзаж, покачването до второто ниво на съпротива не може да бъде гарантирано без потенциални спадове.

Най-близкото ниво на подкрепа е разположено на $0.42, а втората линия на подкрепа е на $0.3. Тези цифри подсказват за ясен краткосрочен риск, особено ако Jupiter преживее внезапни пазарни спадове. Но присъствието на влиятелни поддръжници и партньорството със Solana за пускането на токена може да смекчи евентуалните удари. Въпреки че текущите показатели препоръчват покупка, важно е да се подходи с премерен ентусиазъм, като се имат предвид както потенциалните повишения, така и спадовете.

Положителни пазарни перспективи за Optimism с потенциална съпротива при $4.95

Цената на Optimism към момента на писане на статията е $4,63 и се наблюдава положителна перспектива, като както MACD, така и простите пълзящи средни за 10 и 100 дни препоръчват действие за покупка. В краткосрочен план, ако инерцията се запази, има потенциал Optimism да преодолее най-близкото ниво на съпротива при $4.9 и дори да докосне второто ниво на съпротива при $5.

Пазарът обаче е силно волатилен, като RSI и стохастичният RSI показват неутралност. Ако не запази възходящия импулс и спадне, може да се понижи към най-близкото ниво на подкрепа от $2.95 или дори към второто ниво на подкрепа при $2.2. Дългосрочното представяне ще зависи до голяма степен от общите пазарни тенденции и от продължаващия успех на напредъка на Optimism.

Спирането на уеб портфейла на Avalanche може да окаже влияние върху ценовите нива

Avalanche, чиято цена към 10 март е $42, е на път да направи голяма промяна. Изключването на уеб портфейла ѝ може да доведе до известно разместване сред стакерите на AVAX, което вероятно ще повлияе на цената. В краткосрочен план може да има тласък към най-близкото ниво на съпротива при $46.32 или дори към второто ниво на съпротива при $51.66, особено като се има предвид, че MACD препоръчва покупка, а 10-дневната и 100-дневната проста пълзяща средна също насърчават покупката.

Все пак, погледнато по-предпазливо, подобни промени могат да внесат несигурност. Въпреки неутралните стойности на RSI и стохастичния RSI, в дългосрочен план криптовалутата може да отбележи потапяне към най-близкото ниво на подкрепа от $33.98 или потенциално дори към второто ниво на подкрепа при $26.97. Тази промяна може да създаде по-консервативна атмосфера около лавината, поради което е важно да наблюдавате пазара отблизо.

Анализ на краткосрочния и дългосрочния потенциал за растеж на SEI

В краткосрочен план, от текущата цена на SEI от $0.92 и достигането на връх близо до най-близкото ниво на съпротива от $1.05, можем да видим, че има потенциал за растеж. Този неотдавнашен скок, допълнен от препоръките за покупка от MACD и 10-дневната проста пълзяща средна, дават оптимистични сигнали. От друга страна, неутралната позиция на RSI и Стохастичния RSI показват, че може би сме близо до краткосрочен връх преди потенциално отдръпване.

В дългосрочен план бързият възход на тази монета сочи към потенциал за по-нататъшен растеж. Второто ниво на съпротива се намира на $1.27 – ниво, което може да бъде достигнато, ако се запази настоящата инерция. Въпреки това трябва да се вземат предвид и най-близкото и второто най-близко ниво на подкрепа, съответно при $0.60 и $0.36, като места, където цената може да регресира. 100-дневната проста пълзяща средна също предполага възходяща траектория, но подчертава необходимостта да се внимава за всякакви признаци на спад.

Заключение

В заключение, с предстоящата крипто революция токени като Jupiter, Optimism, Avalanche и SEI блестят с обещаващи резултати и оптимистични дългосрочни перспективи. Въпреки това, вероятно BlastUP е този, който ще открадне светлината на прожекторите. Разположена в иновативната екосистема Blast и изградена около завладяваща концепция, BlastUP превъзхожда своите конкуренти чрез уникалната си способност да съчетава AI и Web3 инструменти за по-бързо и по-ефективно стартиране на стартъпи.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.