НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто прогнози за 2024: Анализаторите предпочитат VC Spectra (SPCT) пред Pepe (PEPE) и Litecoin (LTC)

ноември 3, 2023 9:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто прогнози за 2024: Анализаторите предпочитат VC Spectra (SPCT) пред Pepe (PEPE) и Litecoin (LTC)

С наближаването на края на годината анализаторите дават своите прогнози за криптовалутите през 2024 г. След като набра $2.4 милиона при частната си сийд продажба, VC Spectra (SPCT) е сочена за един от големите победител през 2024 г.

Освен това Pepe (PEPE), който към 24 октомври изгори общо 6.9 трилиона PEPE токена, и Litecoin (LTC), който на 13 октомври отпразнува 12-ия си рожден ден, имат място в списъка на анализаторите с най-добрите алткойни, които да наблюдаваме през следващата година.

Ще оправдае ли SPCT очакванията и ще надмине ли PEPE и LTC през 2024 г.?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Предвижда се инвеститорите в SPCT да получат 10-кратна възвръщаемост в края на текущата предварителна продажба.
  • PEPE вероятно ще достигне $0.0000025 през второто тримесечие на 2024 г., смятат анализаторите.
  • LTC може да се търгува на стойност над $155 през третото тримесечие на 2024 г.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Добра инвестиция ли е VC Spectra (SPCT) през 2024 г.?

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който използва най-съвременния изкуствен интелект и опитни мениджъри на пари, за да прави ранни инвестиции в печеливши ICO-та. Със своето ценностно предложение, ориентирано към инвеститорите, VC Spectra (SPCT) възнаграждава своите притежатели с тримесечни изплащания на дивиденти и достъп до нови ICO.

SPCT, токен следващ BRC-20 стандарта, захранва екосистемата на VC Spectra. С дефлационния модел на токените стойността и оскъдността на VC Spectra (SPCT) ще се увеличават с течение на времето. Анализаторите твърдят, че VC Spectra (SPCT) е една от най-добрите криптовалути, в които да се инвестира, позовавайки се на впечатляващите ѝ резултати от предварителните продажби.

VC Spectra (SPCT) се намира на етап 4 от предварителната продажба, където ранните инвеститори вече са регистрирали 587.5% печалби. До края на предварителната продажба инвеститорите във VC Spectra (SPCT) трябва реализират 10-кратни печалби, докато тези, които купуват на текущите цени, ще се радват на 45% ръст. От тази гледна точка анализаторите прогнозират, че през 2024 г. SPCT може да надмине много алткойни.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на монетите PEPE през 2024 г.

На 24 октомври акаунтът на меме монетата PEPE публикува в X (Twitter), че платформата е изгорила 6.9 трилиона PEPE токена на стойност $6 милиона. Чрез изгарянето на токените се очаква цената на монетата PEPE да се повиши поради недостига.

PEPE поскъпна с 12.27%, след като цената на токена се повиши от $0.0000009905 на 24 октомври до $0.000001114 на 1 ноември.

Анализаторите очакват PEPE да загуби част от скорошните си печалби, преди да набере скорост през 2024 г. Прогнозите са, че през второто тримесечие на 2024 г. PEPE ще достигне $0.0000025, отбелязвайки голям скок спрямо сегашните ценови нива.

Въпреки това те не виждат PEPE да се покачи много по-високо, което дава възможност на нови криптовалути като SPCT да се изкачат още по-високо. Анализаторите твърдят, че PEPE остава добра криптовалута за покупка.

Прогноза за цената на Litecoin преди халвингът на Биткойн през 2024 г.

Litecoin (LTC) отпразнува 12-ия си рожден ден на 13 октомври, като подчерта, че е имал непрекъснат ъптайм, откакто е започнал да функционира. През този период Litecoin (LTC) има няколко технически разработки, които го превръщат в сила, с която трябва да се съобразява.

Litecoin (LTC) се повиши с 11.3%, след като цената на LTC скочи от $60.98 на 13 октомври до $67.82 на 1 ноември.

Анализаторите предоставиха бича прогноза за цената на Litecoin за 2024 г. Те смятат, че LTC ще достигне $155 през третото тримесечие на 2024 г. Те обаче твърдят също, че алткойнът няма да достигне $250 през 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.